| Message |
|
|
Petre CT wrote:Daca te duci in Bulgaria si cumperi pesti, seara cand vi de la restaurant pui solutie pantru carantina prea multa si dimineata te trezeste sotia ca au murit toti pestii.
Tu de nervi te urci in masina si directia Bulgaria sa iei altii dar bulgarul nu mai vrea sa-ti vanda ca I-ai omorat pe primii.
Mare om mare caracter bulgarul. Mi-as dori sa vad asemenea atitudine si la noi.
|
 |
|
|
|
Sautare,
Tot ma batea gandul sa mut algele care le am in sump intr-un acvariu mic langa.
Zis si facut am achizitionat un acvariu de 54 de l cu capac si neon.
Problema este cum dreaq il conectez la sump ? Fara sa ma apuc sa dau gauri in sticla ?
|
 |
|
|
ocean wrote:Eu as spune sa-i dai de doua ori pe saptamana, chiar daca creste macar stii ca ii merge bine, asa am crescut eu o heteractis magnifica pana pe la 30-35 de cm de la un diametru de 5 cm in cateva luni, cand m-au chemat era mica alba o spalau curentii de pe pietre.., dupa ce a crescut s-a fixat de spatele bazinului si era gazda la o pereche de clowni ce depuneau saptamanal. Nu avea treaba cu pestii din bazin. La ceva timp stapanii au spus ca o hranesc ei in continuare(au facut-o din pasti in craciun, poate odata la saptamana) dupa un timp am aflat cum si cat o hraneau- oameni ocupati l-au lasat pe unul din bunici ce locuia in curte sa o hraneasca, anemona s-a decolorat s-a retras intr-o cavitate si a murit
Ce uomeni
|
 |
|
|
|
Salutare,
A ajuns la mine odata cu un acvariu de apa dulce. Nu am ce face cu el. Cine il vrea pm si vine sa il ridice.
O zi faina
|
 |
|
|
Exact.
Japita a stat intr-o materninate in acvariu din ce am inteles de la el.
Dar sare de acolo
Si na nu toata lumea este dispusa sa bage sticle de plastic in acvariu.
|
 |
|
|
|
Exact Dane.
Sunt pestii de la mine Ricardo.
Acum se explica ?
|
 |
|
|
|
Salut,
I-am explicat si eu fix acest aspect. Treaba este ca trebuie sa vada masculul ala ! Altfel e degeaba.
Fiind vorba despre aceiasi femele nu imi dau seama ce a apucat-o totusi odata mutata din acvariul meu.
|
 |
|
|
|
Salut,
Sincer ma cam indoiesc ca minimax se imultesc asa repede.
Pe principiul nimic bun nu se imulteste repede si nici nu creste peste noapte.
|
 |
|
|
|
Salut, daca mai mariti una in Bucuresti vreau si eu una.
|
 |
|
|
adivb wrote:
11) nevasta zice dupa fiecare noua capodopera: "sper ca asta e ultimul proiect"
Tare faza cu capodopera  ))
|
 |
|
|
Interesant
Mai afli una alta.
Merci de post.
|
 |
|
|
|
O sa incerc mai la primavara ! Cred ca totusi o sa gasesc prin shopuri unul.
Ideea este ca imi este putin frica sa dau 6oo sau 5oo de ron pe un peste si nici nu stii daca mananca.
|
 |
|
|
Sa mai incercam odata 
|
 |
|
|
|
Salutare,
Dreaq sa il ia de test. Expira in 2019.
Teoretic trebuie sa fie fresh.
Cat au valabilitate? Stie cineva?
|
 |
|
|
Am rezolvat problema cu burete de spalat vase. Cand cumpar ptr bucatarie prima data curat acvariul cu el
Acum tre sa vad cum ma lupt cu CALCIUL.
|
 |
|
|
|
IEI !
Sunt pe lista.
|
 |
|
|
Eh well. Daca as sti ti-as spune.
Probabil incetul cu incetul a scazut... nu am facut teste de CA 1 an.
Degeaba am schimbat 5o de l saptamanal se pare ca la un moment data nu a mai fost suficient.
Acum o sa vad cum il cresc. Soltutiile lichide despre care povestesti au si nume ?

|
 |
|
|
|
Ma intereseaza metode prafuri si asa mai departe!
De reactoare am citit nu ma incurajeaza.
Vreau sa stiu daca cineva a folosit ceva produse anume si cu ce rezultat.
Momentan am calciul destul de jos aproximativ 2oo.
|
 |
|
|
Poate este un specimen mai special
|
 |
|
|
|
Just in case... vad ca nu te-ai prins. Eram ironic.
Nimeni de pe forum nu a cerut banii pe shipping pentru ce a cumparat. Cel putin eu nu am vazut.
|
 |
|
|