Vrea omu` sa faca ceva si n-are loc de voi
Andrei, un skimmer e o scula complexa chiar daca pare la prima vedere simpla.
Sunt cativa parametri care trebuie sa fie la fix, cu abateri foarte mici altfel skimmerul devine ineficient.
Ar fi bine sa dai banii pe unul de acum, chiar si supra dimensionat urmand sa-l folosesti la upgrade-ul viitor.
Ai si aici pe forum la mica publicitate skimmere la preturi decente, poate prea, profita de oferte.
In alta ordine de idei, intelegem ca esti entuziasmat si euforic, si noi am fost la vremea noastra si inca mai suntem dar opreste-te si fa-ti putina ordine in ganduri, relaxeaza-te putin si citeste mai multe despre marine ca-i plin netul de informatii, analizeza in mare si detaliu ce-ti doresti si incearca sa platesti componente pe care sa le poti folosi si la viitorul acvariu, altfel ai sa arunci banii aiurea.
Dupa, daca ai intrebari si neintelesuri pertinente vino cu intrebari si ti se va raspunde cu cea mai mare placere.
"Ce acvariu sa-mi iau ?", "Ce sa dozez ?", "E obligatorie osmoza ?", "Merge si cu sare de bucatarie fara Iod ?", etc, samd, nu fac parte din intrebarile pe care ar trebui sa le pui

, cred ca ai inteles de ce
Realizezi ca daca dai chix cu asta exista posibilitatea, in cel mai frumos caz, ca parintii tai sa nu mai "subventioneze" un upgrade sau poate te saturi tu daca vezi ca n-ai satisfactii.
Cazuri au fost si deloc putine.
Succes !