[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Urmeaza un butoi de/cu varza
Stam de vorba despre 2 lucruri diferite legat de piatra din spate, una este sa ai piatra libera sprijinita de sticla cu spatiu unde se poate acumula mizerie si alta-i sa ai un background frumos facut asa cum are si koala de exemplu ;)
Parerea mea e ca ar trebui sa aranjezi pietrele alea intr-o forma...ceva putin mai natural-artistica lasand o distanta putin mai mare fata de sticla ca sa-ti permita curatarea in viitor a geamurilor.
As scoate si scoicile alea d`acolo ca prea arata a cimitir
Frumos domnule, jos palaria !
Vrea omu` sa faca ceva si n-are loc de voi

Andrei, un skimmer e o scula complexa chiar daca pare la prima vedere simpla.
Sunt cativa parametri care trebuie sa fie la fix, cu abateri foarte mici altfel skimmerul devine ineficient.
Ar fi bine sa dai banii pe unul de acum, chiar si supra dimensionat urmand sa-l folosesti la upgrade-ul viitor.
Ai si aici pe forum la mica publicitate skimmere la preturi decente, poate prea, profita de oferte.

In alta ordine de idei, intelegem ca esti entuziasmat si euforic, si noi am fost la vremea noastra si inca mai suntem dar opreste-te si fa-ti putina ordine in ganduri, relaxeaza-te putin si citeste mai multe despre marine ca-i plin netul de informatii, analizeza in mare si detaliu ce-ti doresti si incearca sa platesti componente pe care sa le poti folosi si la viitorul acvariu, altfel ai sa arunci banii aiurea.
Dupa, daca ai intrebari si neintelesuri pertinente vino cu intrebari si ti se va raspunde cu cea mai mare placere.
"Ce acvariu sa-mi iau ?", "Ce sa dozez ?", "E obligatorie osmoza ?", "Merge si cu sare de bucatarie fara Iod ?", etc, samd, nu fac parte din intrebarile pe care ar trebui sa le pui , cred ca ai inteles de ce
Realizezi ca daca dai chix cu asta exista posibilitatea, in cel mai frumos caz, ca parintii tai sa nu mai "subventioneze" un upgrade sau poate te saturi tu daca vezi ca n-ai satisfactii.
Cazuri au fost si deloc putine.

Succes !
Din punctul meu de vedere sistemul de autocompletare este obligatoriu fiind una din cheile stabilitatii sistemului.
Andrei1234 wrote:
Nu-ti lua lampi aqua zonic, au o lumina foarte proasta si nu sunt calitative.

Ne povestesti si noua cum ai ajuns la concluzia asta ?
Cred ca nu din vasta experienta.
Nu mai arunca afirmatii de genul asa aiurea doar ca-ti pare tie...pentru ce are nevoie detinatorul topiculu e mai mult decat ok.

Eu unul cand aud intrebari de genul: "Ce aditii sa fac ?", ma iau atacurile de panica
Daca n-ai pile la mama omida, singurul lucru careti poate spune sunt testele , hidratarea si culorile coralilor dupa ce prinzi putina experienta, mai sunt si altele da-ti vei da seama de ele-n timp.
Succes si nu te lasa, da-i inainte !
Maestre, ma bag si eu la pescuiala de Brittle star la inceputul saptamanii viitoare, daca-ti mai doreste sufletul ceva, cu cea mai mare placere.
Nu-i rea ideea dar sa ai grija sa nu-i haleasca vreo pompa si sa-i pui impreuna
Iluminarea sa o lasi ziua ca altfel ii buimacesti de cap.
Deoarece-mi pare extrem de util ceea ce faci, sunt gata sa particip financiar, spune doar cu cat pot contribui si un cont.
Rau imi pare ca nu-s mai aproape sa te pot ajuta si fizic.

Multumesc si spor !
Confectionez la comanda obiect din material plastic utilizate in acvaristica (si nu numai) in functie de dorinta clientului: filtre la picatura, cu pat fluidizat, piepteni, placi separatoare, placi/filtre wet dry, etc.
Pentru diverse aplicatii se pot face si prelucrari in aluminiu.
O schita de mana se transforma intr-un obiect
pai ?
Parca parca se apropie dar calitatea-i foarte proasta, flicare, ceva distorsioneaza imagine parca si apar dungi la filmare....

Am gasit setarile WB ale camerei, se apropie dar pacat ca nu vede fluorescenta
Ma tot chinui de cateva zile sa fac un update la bazin, in miscare si culorile nu-s deloc ceea ce ar trebui sa fie, filmez cu o Sony.
Sa fie din cauza ledurilor ?
Daca aveti vreo idee cum pot remedia chestiunea o ascult cu placere.
Mai jos filmuletul:

by koala: Am "reparat" linkul, ca sa putem vedea clipul.
Si eu cred ca ai facut o alegere buna, cati mai multi pui sa ai !, astept cu nerabdare hrana vie

NU eu domnu`!, sculele
Eu n-am primit nici un colet ....drept ca nici n-am cerut , doar gandul ca nu-s din Est nu-mi da pace ....
Faini tare colvnii

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: