[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Catalin Vlaicu
Forum Index » Profile for Catalin Vlaicu » Messages posted by Catalin Vlaicu
Salut. Sunt incepator. Ce plante imi recomandati pentru in acvariu plantat de 240 litri, pentru foreground, midground si background? Mentionez ca nu as vrea gazon pentru foreground, am o bucata frumoasa de lemn, lunga si subtire, ca o coaja, pe care as vrea sa plantez niste muschi sau o planta micuta, gen tufa, in jur de 5 cm inaltime, restul sa ramana pietrisul gol. Orice sfat este binevenit. Multumesc frumos
Salut. Sunt Catalin. Sunt incepator. Momentan locuiesc in Anglia. Mi-am comndat in acvariu de 240 litri pe care vreau sa-l plantez. Am cumparat si pietris de 1-3 mm , producatorul spune ca este ok pentru plantat. Nu stiu daca este bine sa cumpar si sol pentru plantat. Daca da, cat? Acvariul vine cu o pompa externa Fluval 306. Un coleg al dumneavoastra a spus ca nu este suficient. Ce pompa imi puteti recomanda? Orice sfat este binevenit. Multumesc frumos
Buna ziua. Cand am cumparat acvariul am avut o oferta acvariu +cabinet+ filtru external Fluval 306. In Colet al dumneavoastra a spus ca nu este potrivit. Ce filtru external imi recomandati?
Vreau sa-l plantez. Am cumparat pietris 1-3 mm pentru plantat. Producatorul spune ca este suficient pentru plantat. Da cumpar si sol pentru plantat, sa fiu sigur de reusita? Daca da, cat trebuie sa cumpar pentru in acvariu de 240 l? Multumesc frumos
Fluval 306 mi-l trimit desteptii astia . Asa a fost Oferta: acvariu 240 l+ cabinet + pompa externa Fluval 306. N-am avut de ales. Ce pompa imi recomanzi?
Referitor la lemn, este de salcie. As vrea da stiu doar ordinea operatiilor:intai fierb si dupa aceea le pun intr-un vas cu apa pe care s-o schimb periodic sau invers? Sau e aletorie? Stiu ce zici de lemn , de magazine de specialitate, dar chiar nu-mi vine sa dau 40 lire, pe o cioata jumatate cat este a mea...
De pietris tot de pe forum am citit un raspuns dat cuiva. E mai bine sa cumpar si sol, vreo 30 l?
Salut. Ma charms Catalin.Sunt nou pe forum si incepator in ale acvaristiciii. Poate da ma lamureasca si pe mine cineva cum de trateaza in lemn “home-made” ? O data spune time ca intai se fierbe cateva ore cu sare neiodata, apoi fara sare, dupa care de lasa 2-3 saptamani intr-un vas cu apa, schimband din cand in cand apa, o data invers, ca intai se Pune in apa 2-3 saptamani dupa care se fierbe, etc...Deci, va rog frumos, imi puteti spune care este ordinea operatiilor?
A doua intrebare este referitor la plantat: am cumparat niste pietris SiO2 -99%, granulatie 1-3 mm, care spun ei ca este suficient pentru plantat. Mai este nevoie sa cumpar si sol pentru plantat?
Iar a treia intrebare este referitor la plante. Pentru forground, am o bucata frumoasa de lemn, subtire, ca si o coaja, as vrea sa plantez pe ea ceva muschi sau o planta care nu creste mare. Nu vreau sa plantez gazon. Pentru midground am doua cioate frumoase pe care as vrea sa plantez niste plante si, bineanteles, si pe langa ele. Iar pentru back ground as vrea ceva plante coloraturas si in grena-rosu, bineanteles si verde, unde sa se poata ascunde si puii, stiti dumneavoastra mai bine. Mentionez ca acvariul pe care vreau sa-l plantez are 240 l , si in filtru external Fluval 306. Cu inca un filtru internal Fluval 600 ar fi in regula? A, mentionez ca locuiesc in Anglia, deci plantele, etc...le voi achizitiona de aici. Astept sfaturile dumneavoastra. Va multumesc frumos.

Forum Index » Profile for Catalin Vlaicu » Messages posted by Catalin Vlaicu
Go to: