[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Urmatorul pieptene, daca va fi nevoie, il facem pe negru ca sa fie in ton.
In rest cum mai merge bazinul domnu` ?, ca mai des ma vad cu Kiru` decat cu tine desi stam la o aruncatura de batz distanta
Nu stiu ce sa zic....Hapilica deocamdata-i cumintzel
Multumesc d`apreciere !
Eu unul am ramas placut impresionat de balansul de alb automat pe care-l face telefonul asta, cu celelalte intrumente m-am chinuit putin sa-l gasesc, asta l-a facut din prima cum trebuie.
Frumos, curat, place la mine.
Mai ia un clovn, parerea mea
O nefericita intamplare mi-a facut zob telefonul, un S3.
Am intrat in posesia altuia nou S4, sa fie cu upgrade.
Prima lui suflare de viata mai jos

Mitzi wrote:O sa incep sa-mi proiectez un sump pe calculator pentru a vedea exact cam ce o sa iasa.Deocamdata trebuie sa ma hotarasc la dimensiuni si cate compartimente trebuie sa aiba.Inca nu stiu exact ce medii filtrante trebuie sa folosesc chimice,biologice,mecanice.Aici trebuie sa mai studiez pentru ca nu am nicio idee.

Prima data incepe cu studiul si dupa cu proiectarea ca-i mai sanatos si e o ordine mai fireasca a lucrurilor.

Mitzi wrote:Pentru a nu spune ca am aruncat banii pe geam,cred ca am gasit o utilitate la cele doua filtre externe pe care le am si anume le folosesc pe post de pompe.Adica, sa imi duca apa din sump in acvariu.Binenteles voi scoate mediile filtrante din ele si voi lasa sertarasele goale,le pun in aceeasi configuratie in care sunt si acum,adica pe filtrul mic EX700 las lampa UV iar pe filtrul mare EX1200 las chiler-ul.

Eu zic mai bine sa le umpli cu bere (doze - incap) si sa recirculi apa prin frigider, vine sezonul si vor fi extra utile, eu deja-mi fac probleme, obligatoru cu apa dulce, sarea ataca
Daca nu-ti place varianta de mai sus, baga filtrele la vanzare impreuna cu UV-ul, pastreza racitorul si cumpara-ti un Eheim cu putere in functie de necesitate cu care impingi apa prin chiller.
Nu-ti complica viata !!!

Spor !

LE. No vezi, gand la gand cu Kiru`
Corect, tot macro alga.
E frumusica comparativ cu altele. Bine ca n-o poftesc ierbivorii mei
Nu cred ca-i red bubble, am avut si eu parazita deaia, stiu cum arata si asta nu-i deloc asa.
Este o singura formatiune legata direct de piatra, la suflarea cu pipeta a unui jet de apa isi micsoreaza dimensiune rapid, comportament identic cu al LPS.
A aparut cu vreo 4 saptamani in urma ca un punct mic rosu, acum are aproximativ 2 cm.

LE. Cred ca am gasit, se pare ca-i vorba de Nemastoma
Frumos acvariu, felicitarile mele.

Lucian wrote: Eu nu am avzut la ai mei asa "apucaturi"

Imi pare rau ca nu pot sa-mi dau cu parerea, nu i-am vazut
Poate deschizi un topic Lucian si tu....cu al tau....

Sa va pun si o intrebare: aveti idee ce-i organismul de mai jos ?
A aparut pur si simplu pe o piatra uscata introdusa de 3 luni, nu sustin ca ar proveni din ea....

DSC_4491
Pasiunea adevarata e atunci cand te ia plansul de la gandul ca tre` sa rupi.
Prima rupere accidentala a ta va fi, se ocupa Hepilica
Multumesc, si voi aveti bazine frumoase. Ape limpezi s-aveti !
koala wrote:
Shubi wrote:Eu il faceam mai simplu, puneam priza

Si, dup-aia, taiai firu' rosu... stim!

Da, da.....obligatoriu sa contina un fir rosu
Sti care-i faza cu noi Nea Ursuletu ?...n-avem barba !!!
Eu il faceam mai simplu, puneam priza
Doamne feri sa-ti schimbi sosetele la asa interval
Multumesc, saru`mana. Pentru un pret corect sa sti ca-i de vanzare
Daca-l vand p-asta fac unu de 2500x800x500 vizibil din toate partile
E "Kenya Levi"
Levi indrageste acest tip de coral atat de mult incat colonia mama de la mine din bazin poarta numele lui
Nu-i singurul, mai am "Piatra lu`Kiru", "Duru` lu` Sebi", "LPSu` lu` GabiSanda", "Zoasu` lu` Roni", etc.
CristiC wrote:Cat timp are acvariul?

3 ani in Februrie.

Am tinut o bucata de Kenya Levi numai pentru tine, sa-mi spui cand vrei sa ti-o trimit
Cu dedicatie pentru domnu` Levi, ma repet:

DSC_4211
DSC_4206

DSC_4390
DSC_4405
DSC_4410
DSC_4415

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: