[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: PAUL MC
Forum Index » Profile for PAUL MC » Messages posted by PAUL MC
Am vazut weekendul acesta la sellgros granule de argila. Se poate folosi asa ceva in acvaristica? Goofy Goofy Goofy Goofy Goofy Goofy Goofy Goofy Goofy

Chiar nu poate nimeni sa imi raspunda la intrebare?
Sorinel18_my wrote:TLD 830 cu Glo Fluora Merg foarte bine, un timp am avut si eu dar glo Fluora mi s-a spart .

Se poate si TLD 54 cu un Glo Fluora?
Si o alta intrebare. Am vazut weekendul acesta la sellgros granule de argila. Se poate folosi asa ceva in acvaristica? :sic: :sic: :sic: :sic: :sic: :sic: :sic: :sic: :sic:
La mine in acvariu betta este foarte retras. Tot timpul se ascunde intr-un colt al acvariului, desi nu l-am vazut pe scalar atacandu-l. Dar asta depinde de la caz la caz, caci scalarul meu este foarte linistit, nu-i ataca nici pe neoni.
Totusi parca e mai usor cu powerheadul decat cu filtrul inern.

Si mai am o intrebare. Acum am la acvariu 2 phillips TLD 54 de 18 w, dar as vrea sa le schimb. Am inteles ca cea mai buna combinatie este TLD 830 - Osram Fluora , dar nu am gasit in magazinele de acvaristica si nu stiu unde pot gasi asa ceva. Dar am gasit neoane din gama Glo (Sun, Aqua, Fluora). Care credeti ca ar trebui sa le iau , care sunt cele mai bune pentru plante?
Un articol interesant despre reproducerea la Betta gasesti la adresa
http://www.acvarist.ro/betta.html
Si pe site este un articol: "Notiuni de genetica la Betta Splendens"
mg_cmt wrote:as dori sa imi spuneti si mie cum trebuie amenajat un acvariu pentru inmultirea betta...

P.S. betta se pot tine cu scalarii?

Pai iti trebuie un acvariu de cam 30 de litri, care sa aiba coloana de apa de cam 10 cm. Trebuie sa pui si cateva plante de suprafata pe care sa se fixeze cuibul de bule si cateva grupuri de plante pentru ca femela sa poata sa mai scape de mascul. De asemenea trebuie sa ai capac la acvariu si o temperatura de 225-26 de grade. Eu am in acvariu scalari alaturi de beta, dar se poate ca scalarul sa "guste" din aripioarele de betta.
Si cum anume gauresti borcanul? Sau pot folosi un pahar (de unica folosinta)?
Adica pun furtunul cu o piatra (sau fara?) intr-un borcan(pahar)si acela care agita apa este un powerhead? Se gaseste la magazine de acvaristica? Si cum agita apa cu CO2 ? Fac gaura in pahar sau...?
Salut.
De ceva timp ma tot gandesc sa injectez co2 in acvariul meu de 100 l (L60, l40, h37). Am citit despre asta, dar nu inteleg cum sa dizolv co2-ul .
Se poate dizolva cu ajutotul unui filtru intern prin gaura pe care o are deasupra (din cate am vazut cu oxigenul, el "macina" bulele)?
Sau cum sa fac? Cum e mai usor si mai bine?

Forum Index » Profile for PAUL MC » Messages posted by PAUL MC
Go to: