Message |
|
E15 Fer Activ (20 tablete pentru 2000 litri de apa) = 15 Euro (disponibile 12 buc)
E15 Fer Activ (40 tablete pentru 4000 litri de apa) = 30 Euro (disponibil 1 buc)
Disponibile din 10.03.2008.
Pentru detalii vizitati pagina producatorului: http://www.dennerle.de/EN/HG27UG01.htm
|
 |
|
Val wrote:Nu stiu ce este Biodigest, eu am folosit JBL Filter Start si JBL Filter Boost. Sper sa mearga.
Cam asta este BioDigest.
|
 |
|
georgeo wrote:- ca si populatie: 11 neoni, 1 xipho, 2 rechini, 4 corydoras, 2 ancistrusi, 2 jandarmi, 1 macrognathus.
Scoate:
- 2 "rechini"
- 2 "jandarmi"
- 1 xipho
nu au ce cauta in peisajul ala.
|
 |
|
|
 |
|
pune o piatra si o sa vezi ca vor trece peste ea.
Solutia corecta este folosirea foarfecei.
|
 |
|
8 kg ~ cateva mii ...
|
 |
|
Daca erai un pasionat de acvaristica si doreai sa-ti realizezi singur noul tau acvariu, cu siguranta iti ofeream un sfat bun, dar cei ce percep bani pentru o lucrare si nu prea stiu cum sa o realizeze nu au nici o scuza.
|
 |
|
Prietene, dupa 25 de ani de acvaristica ar trebui sa-l faci cu ochii inchisi, dar se pare ca nu ti-au folosit la nimic.
Nici nu te cunosc si nici nu intentonez asta, dar ma intreb cum poti lua banii unui om fara sa stii ce ai de facut. Ma intersectez zilnic cu tot felul de constructii abereante ale unor licurici cu zeci de ani de experienta cand ei sunt niste pusti de 18 ani ...
Sper ca am clarificat lucrurile.
Mult succes si sa auzim numai de bine.
|
 |
|
florinmacri wrote:.. De curand am primit o comanda mai speciala, ..., Ceva sfaturi, puteti sa-mi dati?
cum reaqu va apucati de acvarii daca nu stiti ce aveti de facut?

|
 |
|
Pentru un factor de siguranta de 3,8 (recomandat) ai nevoie minim de o baza de 12 mm, fete mari de 8 mm si laterale de 6 mm. Teoretic la aceste grosim de sticla acvariul ar tine fara nici un fel de straifuri (intaritoare) plin ochi si ar avea o deformare la capacitate maxima mai mica de 1 mm.
Sfatul meu este sa folosesti 4+4 pentru baza, iar pentru fete si laterale sa achizitionezi geam de 8 mm.
Pentru fund nu incera sa faci pelicula completa pentru ca oricum nu vei reusi si probabil vei consuma mai mult silicot decat valoreaza geamurile.
Daca lipesti cu silicon 4+4 pentru fete va arata urat. Daca te duci la un atelier sa-ti lipeasca 4+4 o sa sari din ghete cand vei afla pretul ...
Acum faci cum vrei ...
Acvaristica ieftina nu tine, nici macar in .ro, cu atat mai mult in .it
|
 |
|
Lasa vrajeala  si nu mai da din casa
Ti-ai luat discount mare pentru reclama. 
|
 |
|
Daca nu are balast, trebuie sa-i pu tu unul. Cel putin asa este la Floreset-ul de la Osram de 80W.
|
 |
|
Foarte misto tufa de Pogostemon helferi.
|
 |
|
Te poti oreinta catre un Hailea 150A. Are compresor MITSUBISHI. Premite calibrarea senzorului, lucru deloc de neglijat. Un chiller mic si eficient.
|
 |
|
Lista de preturi si detalii despre achizitie in link-ul urmator: PLANTE - Februarie 2008
|
 |
|
mosu wrote:Poate ca eu am reusit sa inmultesc hippocampus sp.
 poate imi mai dai si mie ca eu am reusit sa-l killeresc pe al meu. 
|
 |
|
Gabriel wrote:Pentru ce vrea BlackAdder exista un manifold/splitter special conceput ca sa poti regla debitul de codoi pe fiecare linie. Este facut din bronz si are needle valve pe fiecare linie.
Ceva in genul asta
Ehhh asta ar fi cea mai eleganta solutie  . Dar nu cred ca gasesc la noi asa ceva.
Exact despre asa ceva am vorbit noi azi.
|
 |
|
Anubias wrote:Apropos, ce parere aveti de blyxa? Arata necajite saracele, si nu stiu ce au (sau n-au)...
nu are nitrati.
|
 |
|
viulian wrote:Oricum, multumesc, ma apuc de cautat - sa vad ce si cum gasesc mai ieftin - pana la urma banui ca produsele sunt mai ieftine decat la magazinele online (unde fiind doar putini, pun cam ce preturi vor).

|
 |
|
Reductor de presiune.
Butelie de CO2 4 kg
In mod normal o butelie noua este insotita de certificatul de conformitate, certificat de garantie si factura de achizitie.
In Bucuresti sunt mai multe centre de incarcat butelii de CO2, unele incarca pe loc, altele de pe o zi pe alta. Eu am incarcat la centrele din Militari, Ferentari, Chibrit.
|
 |
|