[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: GeoCri3772
Forum Index » Profile for GeoCri3772 » Messages posted by GeoCri3772
Eu betanului meu ii dau 4 tipuri de mancare : Sera Bettagran , ProAlgae Tetra , Daphnia uscata si artemia (Sera Artemia Mix adica hrana vie)
Ok .
Am cumparat azi Sera Artemia Mix dar habar nu am cum eclozeaza si cum dau la pesti(stiu doar ca este ceva pe care il mananca pestii).
Cum fac sa eclozeze?
Cum dau la pesti ?
Si tot ce mai stiti despre artemia.chiar nu stiu nimic despre asta
Nu mai face asta ,e ok .
Totusi nimeni ?!
Am cumparat ieri un ancistrus mic ,l-am pus cu Betta si se inteleg dar l-a alergat pe ancistrus de vreo doua ori ,acum il vede mereu dar nu îl alearga ,sper sa se inteleaga mai bine in viitor.
Acuma sa nu sariti pe mine ca stiu ca Ancistrusul se face mare dar cand se face mare il duc la Petshop si primesc si mancare pentru pesti gratis ,ma am bine cu domnul de la petshop .
te risti
Ok multumesc
Acum,legat de acvariul de 12 litri . Stiu ca Betta poate sa stea cu melci ,pot pune un melc asasin si un pomaceea(nu e foarte mic)?
Ok.
Am cumparat de un filtru extern la 750 de lei (mi se pare cam scump avand în vedere cu nu poti merge pe luna cu el ),m-am chinuit putin pana l-am montat dar am reusit intr-un final .
Nu o sa mai fac alte topicuri .
Daca de exemplu iau o femela Betta big ear si am un mascul crowntail se inmultesc ?si daca da cum ar fi puii?
Plus ca nu am renuntat la neoni ,doar am adaugat ceva .
Atata timp cat se cicleaza acvariul ,o sa ma mai gandesc.
Cumpar femela de Betta ,masculul face bule in continuu.
Pot lua 4 melci pomaceea mai mari ?i un melc asasin (nu vreau s? m? trezesc cu 1000000000000000000000 de melci in acvariu ) ?
Melc asasin >
Pui de melci >
paradoxx wrote:1: aclimatizarea mai indelungata e recomadata,nicio grija.
2: nu e nicio problema o mica/medie supradozare cu aquasafe,deci nicio grija
3:poti opri pompa de aer,o poti tine chiar doar ziua aprinsa,noaptea sa poi dormi(in caz de e in camera cu tine),betta respira aerul din atmosfera...deci nicio grija
4: poti face aspirator cu putina grija sticla de0,25/0,5 taiata,cu un furtun in cap conectat. Tragi pe furtun,apa iese(ca la cazan,poti intreba tata sau bunicul,e acelasi principiu)...deci nicio grija

Da ,acvariul acesta este in camera in care dorm ,cel mare de 60 de litri il tin în sufragerie.Opresc pompa de aer pe timpul noptii de cateva zile si pestele nu are nicio problema.
In loc de 2 dintre cei 4 sanitari nu as putea sa pun vreo 10 creveti RCS? Neonii cu guramii o sa ii decapiteze ?
Ancistrusii nu se fac prea mari?
Gurami leeri sunt ok sau trebuiesc neaparat din aia normali?

Forum Index » Profile for GeoCri3772 » Messages posted by GeoCri3772
Go to: