[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcel007ro
Forum Index » Profile for marcel007ro » Messages posted by marcel007ro
Buna seara. Voi lasa in noul acvariu doar cei doi carasi. Cand se va putea, voi achizitiona un filtru extern. Pana atunci sper sa ma descurc cu ce am. Va multumesc mult pentru sfaturi.
Multumesc mult pentru sfaturi.
Iar acesta este viitorul acvariu al celor doi carasei: Eheim 260 l, dupa doua saptamani de la umplerea cu apa.
Salut si buna seara. Am ales sa folosesc acest filtru intern din mai multe motive:
1. Este mult mai silentios, lucru esential daca vreau sa am zile bune in casa cu sotia.
2. Este mult mai putin complicat.
3. Este un filtru foarte laudat, atat in Romania cat si in alte tari. Spun unii ca este cel mai bun filtru intern.
4. Bugetul limitat - factor foarte important.
Bun? diminea?a. Mul?umesc pentru r?spuns. Carasii sunt deocamdat? în acvariul mic de 20 l. Vreau s? mai a?tept 10 zile, pentru a se face ciclarea. Filtru extern nu am cum s? pun, din motive de spa?iu ?i so?ie, dac? nu vreau sa ma . Produc?torul filtrului aquael turbo 1000, zice c? e pentru acvarii între 150 ?i 250 litri. Sper s? fie de ajuns. Orice alt sfat este binevenit. Mul?umesc.
Bun? seara. Eu sunt Marcel, iar experien?a mea în ale acvaristicii este una modest?. Feti?a mea ?i-a dorit un c?r??el. Zis ?i f?cut. Doar c? dup? câteva zile, so?ia a venit cu sugestia s? mai lu?m unul s? nu se plictiseasc?. Iar zis ?i f?cut. Ca un t?nt?l?u f?r? experien??, am crezut c? un acvariu de aproximativ 20 l, este arhisuficient pentru 2 c?r??el. Când am început s? citesc, am realizat c? m-am în?elat amarnic. În acest moment, am de dou? s?pt?mâni un acvariu de 126 l brut, 5kg substrat fertil jbl, 10 kg pietri? granulatie 1-2mm, filtru intern aquael turbo 1000, 2 neoane T5 24w cool daylight ?i ceva plante (anubias-2, anubias nano, elodeea, cabomba, varisnela cred, ?i înc? una, de îmi scap? numele). Vreau s? mai tin acvariul la ciclat aproximativ 10 zile. Întrebarea mea este dac? mai pot b?ga pe lâng? cei doi c?r??ei in acest acvariu 3 corydoras. Este suficient de mare acvariul? De asemenea, orice alt sfat este bine venit. Nu am cum s? pun filtru extern, alegerea mea fiind filtrul intern aquael turbo 1000. Sper s? fie suficient. Voi ce credeti? A?tept r?spunsurile voastre ?i v? mul?umesc anticipat pentru ajutor.

Forum Index » Profile for marcel007ro » Messages posted by marcel007ro
Go to: