Message |
|
Intrebare
Acest molly este mascul sau femela?
Ca de vreo 2-3 sapt ii asa mare, dar pui nimica
|
 |
|
Da mai degrab? un puff
OK mersi...
|
 |
|
Nu mancarea.. Este ceva alb ca o depunere, aia ii probleme ca nu se vede asa bine în poze.. As folosi termen ca ni?te muci... Dar nu.. Ii ceva alb, ce a ap?rut acuma spre seara, ca la amiaza când m am uitat nu era, nu pot sa imi dau seama ce este
Si da nici mie nu imi manca mancarea aia
|
 |
|
Salut acuma seara am observat depunerea asta, nu stiu cat de bine se vede în poza,
Un sfat cineva cu ce poate fi sau ce pot face
Apa o schimb în fiecare zi cam 15% cu apa pusa cu cel pu?in 24h înainte în galeata
|
 |
|
Tot de la el am primit si filtru asta, nou nout nefolosit
Mi a zis sa il folosesc momentan pe asta si cel din dotare acvariu, doar sa le adaug mediu de filtrare etc si ca în 2 luni îmi va da tot el filtru extern Eheim experiente 150, si acuma sunt în deruta ca nu stiu ce sa fac sa imi cumpar eu... Sau sa astept pana imi da el si sa fac cum mi a zis el
A?tept sfaturile voastre?
|
 |
|
Am primit acest substrat de la un prieten, este bun sau merg tot pe varianta substrat pro?
|
 |
|
Momentan voi ramane doar la 8 pestisori asta daca nu mai mor din ei,
Vreau sa pun la punct acvariu sa fie totul ok, si abea dupa voi cumpara alti pestisori
|
 |
|
Pentru inceput, daca as lua ceva de genu?
Pana mai invat ce si cum, si trec la un alt nivel
|
 |
|
Mul?umesc de sfat
Dac? poti sa imi recomanzi un model mi-ar fi de ajutor, sa zicem ca nu spune problema de buget
O alta intrebare
Fac schimb de apa zilnic 20%, dar aseara am sim?it miros de apa balta, din ce am în?eles va disparea în timp odat? ce ciclarea î?i face efectu sau?
|
 |
|
Din pacate din greseli învatam, nu ma dus capu sa certez înainte de a cuma?ra, asta este...
Ce sistem de filtrare al apei îmi recomanzi?
Întrebare împreuna cu guppy ?i molly merge sipeste sanitar?
|
 |
|
Salut
Mul?umesc de informa?i, eu am f?cut asa cum mi sa zis în Pet Shop, sper sa nu pierd vreun peste.
Am sa scot plantele din ghivece
Multumesc
|
 |
|
Buna, ma numesc Florin si am 32 de ani. Si pt ca baietelul meu si-a foarte mult pe?ti?ori am decis sa ii cumpar.
Am cumparat un acvariu Aquael Leddy 60, are 54 litri, avea inclus filtru de apa, sistem de incalzire, separat am cumparat un filtru de aer de la Resun.
Dupa 4 zile, am cumparat 4 Guppy si 4 Molly negru, si 3 plante.
Ce-i de la Pet Shop mi-au zis ca trebuie sa il las sa mearga 3-4 zile fara pesti, ceea ce am si facut dupa care am cumparat pesti si plantele.
Astazi am observat ca apa a inceput sa devina tulbure.
Ma poate ajuta cineva cu sfaturi ce ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat
|
 |
|