Message |
|
Ok,n-o sa ma grabesc cu pestii.oricum,ideea era sa am un acvariu cu multa vegetatie,echilibrat,pestii fiind in al 2-lea plan,dupa vegetatie.multumesc ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti.
|
 |
|
Sincer,m-am gandit sa bag pesti ceva mai devreme de 2-3 saptamani,dar o sa-l las cel putin 2 saptamani,daca asa trebuie.Despre ce pesti o sa bag,inca n-am nici o idee.ceva ce nu creste mare si nu mai mult de 10-12 bucati.probabil vreo 2 sanitari si inca 2 specii a cate 4-5 bucati.daca merge bine o sa-mi mai iau 1-2 acvarii mai mici pentru killie si beta.
|
 |
|
multumesc.despre apa,am citit pe undeva c-o sa se tulbure,dar despre mazga aia depusa pe radacina n-am gasit nimic.am cumparat si o pastila cu bacterii.credeti c-ar ajuta sa o adaug sau n-are rost?
|
 |
|
Salut.Mi-am luat si eu acum cateva zile un acvariu si incerc sa-l pregatesc/plantez/ciclez.E de 80L,am pus in el cam 10L manado,niste pietre,care le-am spalat inainte,ceva plante si o radacina cumprata din magazine.prima zi nu s-a intamplat nimic,a 2-a zi s-a cam tulburat apa iar acum,a 4-a zi,s-a depus o substanta gelatinoasa/laptoasa pe radacina.Are cineva vreo idee despre ce vorba?Cum scap de chestia aia?am mai folosit pastile pentru CO2 si pastile pentru fertilizare.multumesc.
|
 |
|
|
|