[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: EmilBibanu
Forum Index » Profile for EmilBibanu » Messages posted by EmilBibanu
Multumesc pentru sfaturi! O sa incerc sa iau ceva plante si sa reduc lumina! Mâine o poza ...cu detalii.
Ajutor!! A doua schimbare de apa...Este foarte murdara, plina de alge!! Ce sa fac? Filtru nu l-am curatat, plante nu am. Oare sa spal filtru..jumatate? Sa iau si plante? Sa pun albastru de metil?
Ok! Mersi. O sa incerc sa le schimb apa mai des. Oare daca iau cateva plante de suprafata se intampla ceva?
Am luat un acvariu de la Hornbach! 120 L, am pus aproape 100 L la prima ciclare. Am luat pe?ti ...5 neoni, vreo 4 scalari unu a murit. 5 sanitari, ?i înc? o specie...vreo 6 exemplare. Lumina am de la acvariu ..2 neoane! Acum le dau 13h lumin? fara pauza! Am pompa, filtru, termostat. Înc? nu am pus plante...substrat artificial!
Am schimbat apa...cam 25%. N-am reu?it s? adun tot pentru c? asta ar fi însemnat s? scot prea mult? ap?. Dup? schimbare pe?tii au devenit mai activi ( neon, sanitar, corydoras). E normal? Se bucur? de condi?ii mai bune sau doar i-am stresat?
Am v?zut c? ?i înc?lzitorul ?i filtru au nivel minim. Oare trebuie oprite când schimb apa? Nivelul va sc?dea sub nivelul lor minim.

Forum Index » Profile for EmilBibanu » Messages posted by EmilBibanu
Go to: