[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alin.tudurache@yahoo.com
Forum Index » Profile for alin.tudurache@yahoo.com » Messages posted by alin.tudurache@yahoo.com

3' -> ai postat la acvarii marine, mai bine postezi la apa dulce.

Sunt un "istet"
Rog un admin sa mute postul in categoria celor cu apa dulce
Multumesc
Salut, Desi sunt nou pe forum, il citesc de multa vreme.
Doresc sa incep un proiect nou, ma voi muta intr-un apartament nou si am lasat special un loc pentru un acvariu mai generos fata de ce detin acum(acum am 60 L)
Acvariu pe care doresc sa-l construiesc de la 0 va avea dimensiunile 150/60/60 sau 150/60/50(50 inaltimea), asta in functie de ce recomandati si voi, stiind ca accesul se face mai greu in acvariu insa ma gandesc ca substratul sa ma ajute cu diferenta de care asi avea nevoie.
Pe partea de filtrare voi construi un sump, insa dupa ce am citit o groaza de lucruri inca nu m-am edificat ce proportie ar trebui sa fie intre volumul acvariului si cel al sump-ului.
Doresc sa fac schimbare apa la picatuta pe care doresc sa o fac direct in sump. In zona am tras conducta de apa rece si conducta de scurgere.
Vietuitorele pe care mi le-am propus vor fi in principiu pesti de talie mica ca neoni, microrasbora galaxy, creveti, SAE
Va fi un acvariu plantat si deci voi avea nevoie de lumina(sa pun capac sau lampa suspendata?, led sau t5(acum am 2 T5 de 24 w si sunt foarte multumit))
Standul m-am gandit sa-l fac din teava rectangulara, imbracat in mdf-ul in ton cu mobila din casa

Stiu ca pot invata din experienta voastra, astept sfaturi si sugestii de orice fel. de la dimensiunile acvariului, la dimensiunile sticlei si persone care se ocupa de asa ceva.
P.S. Sunt din Cluj Napoca. Am discutat cu cineva din Cluj acum ceva vreme insa doar formal. Acum, ca intra mesterii si mi-au spus ca in 2 luni imi termina apartamentul de finisat, cred ca este momentul sa ma ocup si de constructia bazinului meu

Multumesc, si ape limpezi!

Forum Index » Profile for alin.tudurache@yahoo.com » Messages posted by alin.tudurache@yahoo.com
Go to: