[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dia_dia45
Forum Index » Profile for dia_dia45 » Messages posted by dia_dia45
cumpar urgent Chiller second pt un acvariu de 450 l!!! vreau sa fie in stare ff buna. Sunt din Timisoara, dar accept colet de oriunde. Multumesc
multumesc tare mult pt raspuns. Sa speram ca nu vor muri pestii.
buna ziua. Sunt noua pe acest forum si as vrea sa va intreb cum sa fac mai corect schimbarea unei parti din apa acvariului meu de 450 Litri si inlocuirea ei cu apa proaspata?? Mentionez ca am cumparat o pompa de apa care se ataseaza la bormasina si furtun, evident. Mi=am cumparat si cupla care se pune la robinet de care se prinde furtunul dar..., [problema este cu apa, caci apa care este in acvariu este tratata pt metale grele, clor etc, nu as vrea sa omor bacteriile bune din acvariu punand asa brusc apa de la robinet peste fara ca ea sa fie tratata inainte.. Am voie sa pun apa asa peste, netratata? Cantitatea de apa este destul de mare, chiar daca scot 20%.... acvariul fiind imens. Plus ca si temperatura apei e problema nu numai infectarea apei. Cum sa fac, ca habar nu am... Ma macina problema asta..... de ma omoara. va rog frumos daca puteti sa-mi dati un raspuns cat de urgent posbil. Va multumesc frumos!

Forum Index » Profile for dia_dia45 » Messages posted by dia_dia45
Go to: