[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ciocanul
Forum Index » Profile for Ciocanul » Messages posted by Ciocanul
Message
Nu poti pun nimic. Orice misca o sa muste. Si daca nu il termina din prima in timp ii rupe aripioarele si moare chinuit.
Betta e peste 'moldovenesc' crescut cu apa, paie si bataie. Daca mergi la magazine de pet o sa vezi ca ii tin cu apa de robinet rece in acvarii mici, cred ca asa ii calesc. Acvariul meu de 16l e deja hotel de 5 stele pt el. Dar filtru, eu l-as lasa pornit mereu dar cam baraie... Si trebuie sa vad ce fac si cu rahatul de pe fund ca se tot aduna in timp.
Salutari. Am luat acum o saptamana acvariul(16 l, arata mai bine ca in poze ca nu stiu sa fac poze). Alt peste nici nu se pune pb. Cand apropiu degentul de acvariu vine sa ma "clantaneasca", sigur ar rupe tot ce prinde. Acvariul imi place ca s-a montat in 5 minute, nu am avut ce mare branza sa-i fac. Intrebarea mea principala e cat de des trebuie sa pornesc filtrul ? Ce nu imi place: acvariul are fond negru si pestele e albastru, nu se distinge bine. Ca sa fie tampenia completa am luat si nisip albastru pe langa pestele albastru. As pune si ceva "fundal" alb sa-l vad mai bine si o sa schimb nisipul cu ceva deschis la culoare sa se vada pestele mai bine.
Salutari la toata lumea si scuze ca reinvii un thread vechi. Am primit un betta intr-un bol mic. Cine mi l-a facut cadou a zis ca nu ii trebuie mai mult dar cred ca asta e o prostie. Cu bolul ala cel mult il transporti sau il dai cand pleci cateva zile. Abia se intoarce in el. Vreau sa-i iau un acvariu mic gen 10-15 l ? Ideea e ca vreau sa fie set si sa am cat mai putina bataie de cap. Ma gandesc inclusiv si la ceva sistem de hranire automata cand mai plec pt ca plec des si apa schimbata rar. Ma puteti ajuta va rog ?
 
Forum Index » Profile for Ciocanul » Messages posted by Ciocanul
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com