[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Daniel1402
Forum Index » Profile for Daniel1402 » Messages posted by Daniel1402
Eu am tot un eheim 2213 plin cu siporax la un acvariu de 54 l. L-am luat sh, dar nu am avut nici o problema cu el.
krnk wrote:multumesc si eu pentru plante le-am pus

cu placere, sa creasca mari si frumoase!
Se poate inchide.
Multumesc!
.
Donez cateva fire pe care tocmai le-am scos din acvariu, dar nu sunt sigur ce specie este, nucus sau hydrophila polysperma.
Am atasat si o poza, nu au alge, mai multe detalii pe pm.
Buna, s-ar putea sa fie gris, cauta pe net imagini si asociaza cu ce ai tu.
Nu am avut astfel de probleme cu pestii, nu stiu prea multe despre acest gris, sorry.
Eventual pune si o poza, doua .
Bine ai venit! O sa te imbeti de acvaristica. Incearca sa schimbi substratul, rosu merge doar la ferrari ideal este sa aibe un aspect natural.
Inca o observatie, scoate carbunele activ, neutralizeaza profito si orice fertlizare sau tratament sub forma lichida.
Eu am sistemul acesta, costa in jur de 100 lei, iti mai trebuie valva antiretur, numarator de bule si difuzor; ma tine cam 3-4 saptamani. Nu ai scapari, robinetul pt reglaj fin este foarte bun.
Cand mi-am bricolat prima data bomba lipisem cu picatura, fiind casant dupa un timp cedeaza, randamentul bombei este scazut. Mai ales ca nu prea gasesti robinet bun si ieftin, unul de calitate costa cca 50-60 lei. Parca vindea un coleg un sistem complet ca acesta cu 150 lei.
Alegerea iti apartine!
Multumim colega
Multumesc mult smilie
Si spiridusul tau este tare simpatic Sa-ti traiasca!
Extrem este putin spus, pot sa mai mesteresc ceva prin casa fara ea, poate cand doarme
.
Faye wrote:NU desfiintezi plantatul! Da-mi numarul sotiei, s-o montez impotriva africanilor.

Nu desfiintez plantatul, imi place mult dar parca si ciclidele ma atrag.
Pe cel cu buruieni o sa-l bag la fiica mea in dormitor, nu ca ar intelege prea multe la 10 luni, dar este innebunita dupa pesti si mai ales dupa apa.
Uitati-o in actiune cand curatam un acvariu de 25 litri.
Nene Koala, realizarile incep cu idei/planuri ai mare dreptate, nu vreau sa-mi para rau dupa o perioada de timp, daca vrei sa iasa ceva frumos trebuie si rabdare.

Multam!
Stai ca nici pe cei 160 nu-i am vroiam sa vad care ar fi dimensiunea minima, daca vreau sa cresc trebuie sa negociez cu nevasta-mea, sa vad ce desfiintez de prin casa
Salutare,

Am rugamintea sa-mi spuneti daca pot creste o familie de labidochromis caeruleus (1M+3F) si o familie de pseudothrophaeus saulosi (1M+3F) intr-un acvariu cu dimensiunile de 100×40×40?
Daca raspunsul este negativ, care ar fi dimensiunile optime?

Merci,
Dan
Bine ai venit!
Ma intreb de la ce varsta ai inceput cu acvaristica
Salutare,

Cei din Hornbach o au la vanzare si parca se numeste fitonia. Mi-a facut si mie cu ochiul, dar am cautat imediat pe net si m-am razgandit
Baiat de acolo mi-a spus ca unii dintre clienti ii spuneau ca planta respectiva are probleme in acvariile lor, nu merge.
Iti sugerez sa o pui intr-un ghiveci.
ReBella wrote:Bine ai venit, insa daca nu ai scris nimic despre tine... cum am putea sa te cunoastem?
In rest ... ne face placere sa facem cunostinta cu acvariul, aparatura, pestii si plantele tale

De fapt era vocea acvariului cea care spunea sa facem cunostinta
A fost buna cafeaua, nu ma plang
Trebuie sa mai sacrifici si altele, ca sa stii cand au conditiile optime.

Forum Index » Profile for Daniel1402 » Messages posted by Daniel1402
Go to: