[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AdrianI
Forum Index » Profile for AdrianI » Messages posted by AdrianI
Multumesc frumos pt sfaturi. Caut necontenit echipamentele si sper sa le obtin cat mai curand posibil ca sa pot da drumul la treaba.
Va tin la curent cu evolutia.
Inca odata multumesc mult pt sfaturi!!!
Eventual poate cineva ma poate ajuta cu un numar de telefon la care sa fie deranjat pt a mi explica si raspunde la cateva intrebari
Nu puteau sa mi aduca pe cel comandat asa ca am schimbat cu unul cl eco60 tank de 63 L
Acvariul vine echipat cu filtru intern Evo 2 de 520 l/h.
Ma gandeam la un acvariu plantat.
De aceea doream ca cnva sa ma sprijine si sa mi spuna exact ce filtru extern sa cumpar pt acest acvariu. Ce medii de filtrare sa pun. Ce substrat sa iau.
In legatura cu plantele ma gandeam la ceva mai usor de intretinut avand in vedere ca nu am experienta.
Cat despre pestisori. As opta pt neoni (ii plac sotiei) si gupy. Si doream neaparat 1/2 sanitari ( dar astept sfatul vostru sa mi spuneti cam cati sunt necesari si de care sa iau)
Multumesc!
Salutare!!! Astazi mi am comandat primul acvariu. Nu stiu daca am facut cea mai buna alegere dar sper sa aflu de la voi!
http://www.zoomania.ro/index.php/pesti-acvaristica/acvarii/acvariu-aquael-leddy-60.html
O sa intru in posesia lui cam intr o saptamana. Pana atunci as vrea sa invat cat se poate de multe si de aceea va rog frumos sa mi dati niste sfaturi pt incepatori pt ca nu stiu absolut nimic si nu vreau sa gresesc si sa mi moara pestisorii pe care urmeaza sa i am.
Va multumesc anticipat si astept cu drag sfaturile voastre legat de ce ar trebui sa fac in continuare

Forum Index » Profile for AdrianI » Messages posted by AdrianI
Go to: