Buna seara,
Ma numesc Alex si sunt din Anina. Am achizitionat si eu de curand un acvariu de 125 de litri. Ca si filtrare folosesc un jbl geenline e901 care din cate am observat are in el sertar cu bile ceramice puse in primul sertar de jos, dupa are un sertar cu 2 saculeti ( in ei pietricele maronii cumva) in al 3-lea sertar are burete si minisiporax + ceva ceramica cilindrica iar in ultimul sertar( cel mai de sus) bureti . Ieri am facut greseala sa spal toate sertarele din interiorul filtrului fiindca cel de la care am luat acvariul nu a mai avut grija si era teroare. Am schimbat si 3 galeti de 10 litri de apa. Ca si pesti am 1 ancistrus, 6 coridorasi dintre care 3 panda si restul albino (cred) , un beta, un gurami, 2 botia si 4 sae. Aseara toate bune si frumoase, dar astazi cand m-am intors de la munca am gasit apa tulbure (albicioasa cumva) si un corydoras panda mort cu pete rosii pe el. Mentionez ca toti pestii stau mai mult pe fundul acvariului acum si in urma cu cateva minute alt panda este intors invers (inca mai chinuie ) si are si el pete rosii

. Din cate oberv botia sunt foarte speriati, stau tot ascunsi . Am ceva bastonase pentru teste (jbl 6in1 ). Cand fac teste No2 este pe alb doar No3 este pe roz. Initial imi era frica sa nu fi deciclat acvariul , dar din cate am citit daca era deciclat trebuia sa fie No2 alta valoare ( nu sa fie 0 respectiv alb ) nu ? Va rog dati-mi sfaturi ce as putea face. nu vreau sa mai moara pestii

. O sa atasez si poze informative.
O seara placuta va doresc !