[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdanstefan
Forum Index » Profile for bogdanstefan » Messages posted by bogdanstefan
Message
Sâmb?t? / duminic? voi merge sa iau plante , nuprea am decat 2 animax uri in Craiova unde nuprea gasesc decat o singura specie de plante :c. In seara asta am avut si surpriza sa mi se ard? neonul tre sa tin cont de ceva anume cand ma uit de neon , pe lânga dimensiunea lui ?
Multumesc mult . Am vazut ca filtrul are un buretel , faca iau ceva material filtrant si l bag acolo are ceva ?
Alta intrebare , poate pu?in aiurea pentru cei cu experienta Filtrul cum ar trebuii sa il pozitionez ? L -am pus sa bata in larg , nu am piatr? de bule , sa il pozitionez deasupra / sub apa ?
Multumesc mult ! Rezist? aceste plante in pietri? ? Un filtru extern ok de buget mic ?
Ziua 2 ) . Stiu ca nu e super dar pentru moment e tot ce am putut face . Urmeaza sa iau cateva plante 2 ,3 guppy si inca 2 melci?ori . azi am adunat si putina mizerie de pe pietri? , iar mizeria din apa e datorata ca am cam bagat eu mâinile sa mut pietrele alea . Totu?i , le dau foarte putin de mâncare , si totusi , isi fac nevoile cam des ... umbla cu un ?ir de vreo 5 cm dupa ei prin acvariu Ceva sfaturi pentru inceput , ceva plante , eventual sa reziste in pietri? , daca nu , un sol care ar fi ok pentru ceva plante de incepator level 1
image
image
Salut , am intr un acvariu de 54l 3 molly , un GYRINOCHEILUS AYMONIERI si un melc pomacea maricel . Credeti ca o sa il suprapopulez acvariul daca voi mai lua 4 guppy si vreo 2 melci ?
Multumesc mult! Pestisoru sanitar are tendinta de a sta sub filtri ascuns iar pestii prefera mult sa stea intr un col? , oare de ce ? Ar fi ok sa fac curat acum , dupa ce deja am schimbat jumatate de apa , pe pietris este putina mizerie , mancare ..
Salut ! azi mi am achizitionat un acvariu de 54 de litri unde am 3 molly , un sanitar lung (nu stiu cum se numeste ) si un melc galben . Cel de la care am luat acvariul nuprea stia si nu avea grija de ei . am pastrat 50% din apa si am completat cu apa de la robinet ( stau la curte si apa vine din fantana deci nu e vorba de clor) putin mai calduta . Acvariul avea 2 plante de plastic dar as vrea sa trec la unele naturale si as a ea nevoie de putin ajutor in alegere unui tip. Ma gandeam la Anubias (asa parca se chema) si as vrea sa mai iau vreo 2 -3 pestisori cat sa nu aglomerez si nici sa nu se bata. Este ok o 3-4 neoni/guppy ? Vor putea sa functiobeze ok ? . Momentan am oprit filtrul pentru ca apa pe fund este cam murdara si peste vreo 2 3 ore as vrea sa le fac curat , sper ca nu am facut o prostie. Cat despre lumina , cat timp sa o las pornita /zi?
 
Forum Index » Profile for bogdanstefan » Messages posted by bogdanstefan
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com