[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ValiM
Forum Index » Profile for ValiM » Messages posted by ValiM
Message
Up, Up!
Se poate inchide, multumesc! Am deschis un alt topic, denumirea acestuia nu corespunde cu elementele ce se aflau la vanzare!
De vanzare:


- Lampa acvariu Reef Led 90 " https://coralfarm.ro/sisteme-de-iluminare/lampi-le...led-90w-reef-spec-led-red-sea/ " - achizitionata de noua de la Coral Farm, in Noiembrie 2021 si folosita pana in Iunie 2022 (data la care am desfiintat ultimul acvariu) - 1500 lei !
- https://tropheus.ro/pompe-dozaj/7140-aqua-medic-reefdoser-evo-3.html - 400 lei achizitionata de la Masterblaster, folosit din Februarie pana in Iunie 2022 (dozat A, B, C - Balling de la Tropic Marin)

Pentru poze si detalii ma puteti contacta la nr. 0723668855
AI Prime a gasit un nou stapan, raman celelalte la vanzare. Multumesc!
Up, Up

Mai negociem putin daca sunteti interesati!
Salut,

Revine la vanzare lampa, se mai adauga:

- Lampa acvariu Reef Led 90 " https://coralfarm.ro/sisteme-de-iluminare/lampi-led/reefled-90w-reef-spec-led-red-sea/ " - achizitionata de noua de la Coral Farm, in Noiembrie 2021 si folosita pana in Iunie 2022 (data la care am desfiintat ultimul acvariu) - 1550 lei pret fix!
- https://tropheus.ro/pompe-dozaj/7140-aqua-medic-reefdoser-evo-3.html - 450 lei achizitionata de la Masterblaster, folosit din Februarie pana in Iunie 2022 (dozat A, B, C - Balling de la Tropic Marin)

Cele de mai sus plus inca cateva, zac in balcon si am zis ca este timpul sa facem putina ordine. Am sa mai fac un Update si pentru restul echipamentlor care stau degeaba. Din pacate, nu mai dispun nici de timp si nici de resurse financiare sa pornesc un nou acvariu. Am tot sperat sa reusesc sa setez si sa repornesc si din cauza asta nu au fost scoase la vanzare. Cei care sunt interesati, ma pot contacta telefonic si le pot trimite poze sau sa le ofer alte detalii.
up
up
up
Scuze, sunt prea multe canale de aratat si nu am stiut cum sa le pun altfel
+
+
+
+
+
inca
Scuze pentru intarziere, atasez cateva poze
Se vinde AI Prime Hd Alb, brat montare rigid, pret 800 lei. Pentru detalii ma puteti contactata la numarul 0723 668 855.
Revin cu poze!
Salut,

Se scot la vânzare urmatoarele articole ce zac prin balcon:

- Filtru Oase Biomaster Thermo 250 cu 1 L de Matrix - 550 lei ( bonus, bureti pentru prefiltru si in/out Ista sticla 16/22)
- Sistem CO2 Jbl U502 + butelie 5L - 700 lei
- Difuzor CO2 Twinstar neo M si Test permanent Dennerle CO2 din sticla - 100 lei (bonus un numarator de bule acrilic si 6 rezerve solutie test permanent)

Pentru poze pe whats app sau alte chestii, ma puteti contacta: 0723 668 855

Scuze, dar se vand doar in Bucuresti, nu trimit in tara, va multumesc!
cu filtru
 
Forum Index » Profile for ValiM » Messages posted by ValiM
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com