[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: klausn
Forum Index » Profile for klausn » Messages posted by klausn
Cam greu sa o prind in poze, mai ales cu telefonul. Dar am incercat
Imi poate spune cineva, din poza pe care am reusit sa o fac, daca are sau nu pui? Sta mai retrasa uneori, intre plante, si cand iasa, urmareste mereu masculul, il ciupeste, nu il lasa mereu sa manance. Daca mai e nevoie de poze, nici-o problema, multumesc!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, revin insa cu urmatoarea etapa. Intre timp am fost la petshop si am cumparat 2 molly balon, nustiu daca este cea mai buna alegere insa pana acum ei par ok (2 zile in acvariu).
Am observat ca de ieri, apa a inceput sa fie tulbure, la fel cum vedeti in imagine. Sfaturi pentru rezolvarea problemei?
Alte sfaturi acum ca in acvariu traiesc 2 molly balon? Femela respectiv mascul.
Multumesc frumos, ma gandesc sa aduc si niste plante, ce mi-ati recomanda?
Buna si bine v-am gasit! Am achizitionat recent un acvariu de 24L si tot ce vreau sa cer este parerea voastra pentru ce pot sa tin in el. Din pacate, sunt constient ca este un acvariu care nu se ridica la minimele necesitati, dar este tot ce pot momentan.
Va rog sa ma ajutati in situatia data, multumesc frumos!

Forum Index » Profile for klausn » Messages posted by klausn
Go to: