[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Iiuly
Forum Index » Profile for Iiuly » Messages posted by Iiuly
[code]Buna ! Am un acvariu de aproximativ 30 de litrii in care tin o planta naturala (care a inceput sa faca ca o matreata alba pe ea ) si pestisori ( xypho, neoni, scalari ) . Rand pe rand pestisorii au inceput sa imi moara si nu stiu care este cauza . Nu ma pricep absolut deloc la acvarii sau ce teste trebuie sa fac la apa si ce trebuie sa cumpar pentru a fi totul in regula .. nu vreau sa imi mai moara pestisorii va rog ajutati-ma repede
Nu pot ata?a poze ..
Multumesc de sfat.
Am pus in apa niste albastru de metilen la sfatul unui medic veterinar .
P.S. : Numele meu este Iulia, am 16 ani si sunt foarte pasionata de acvaristica , dar pana acum nu am putut avea un acvariu din cauza timpului, fiind ocupata cu scoala. De 1 saptamana mi-am cumparat un acvariu in care tin 10 pestisori si o planta . Cam atat despre mine ;)
[b] buna ! De curând mi-am luat un acvariu in care ?in câ?iva pe?ti?ori . Pe to?i i-am primit cadou ?i nu ?tiu exact speciile lor . Ast?zi unul dintre pe?ti?ori s-a blocat intr-un decor ?i s-a zgâriat destul de r?u. Cum îl pot ajuta ? Este foarte agitat.

Forum Index » Profile for Iiuly » Messages posted by Iiuly
Go to: