Sunt din Singeorgiu de Mures, Tirgu Mures. Nu as vrea sa ma complic cu donat, si cu altele, prefer sa apelez la metodele mai simple, am sa fac exact cum mi-a recomandat coelgul (ocean) si revin cu update-uri. Urmeaza sa iau Aqua Safe, dupa care sa schimb 30% din apa, si le mai pun si solutiile de care a zis ocean, sa grabim cumva ciclizarea apei.
Update: doar solutiile de care a amintit ocean merita sa le incerc? Altele?
|
Salutari tuturor, am decis sa postez aici deoarece am niste nedumeriri legate de noua mea experienta alaturi de pestisorii din acvariu.
Am primit de la cineva un acvariu de 60L, si l-am populat cu pesti de tip Neon, Guppy, Xifo, so 1 sanitar.
Problema insa este alta, eu nu am citit foarte multe despre acvarii in general, pana astazi cand am vazut ca s-a tulburat apa si are un aspect alb laptos. Vin cu o intrebare la voi.
Cum sa procedez? Am ctiti despre ciclare, insa avand in vedere ca eu deja am introdus pestisorii, am absolut tot ce trebuie la acvariu, filtru, pompa de aer, incalzitor, tot ce e necesar.
Temperatura este setata pe 25 de grade, si as vrea cumva sa grabesc ciclarea lui, pentru a reduce acel aspect, daca nu si pentru a elimina total aspectul de ceata din acvariu.
Am vazut ca se poate utiliza AquaSafe de la Tetra. Este cumva de ajutor daca acum as adauga 30ml in apa in care se afla pestisorii? Ce alte solutii imi recomandati pentru grabirea ciclarii.
Mersi mult!
|