[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: atb333atb
Forum Index » Profile for atb333atb » Messages posted by atb333atb
Message
Va salut dragi acvaristi. Va invit sa vizitati acest nou canal de Youtube [youtube] cu informatii utile pentru acvaristica si aquascaping.

https://www.youtube.com/@FlaviuZaquaScaper
Vizionare placuta!

Doresc sa achizitionez cateva exemplare guppy black moscow!
Multumesc pentru aprecieri!
Nu am avut timp sa pun poze. Am xis macar ultima sa o pun. Care mi-a adus un oborabil loc 283 la IAPLC
Multumesc de aprecieri!
Poze recente.
image
image
image
image
image
image
image
image
Da asa este... m-am balbait
Curent state. Click the picture!
image
Mai am mult pana ii dau de furca... Multumesc de aprecieri
image
image
image
image
Oare dece nu mai pot da edit ca am gresit titlul. E un interval limita?
Oare cine stie si ma poate ajuta cu informatia asta. Sunt curios ce chelator de fier folosesc cei de la easy life in Profito si mai ale in Ferro. Am presupus ca e vorba de gluconat de fier dar nu am gasit niciunde aceasta informatie negru pe alb. Multumesc anticipat!
Acest acvariu a fost construit la serviciu din ramasite in principiu. Pe parcurs am strans suficiente ramasite incat sa iasa ceva decent. Mai am de lucrat la lampi care in prezent sunt cam inestelice sunt insa extrem de puternice.
Hardware:
acvariu 80x45x40 sticla normala 144l
stand pe roti
co2 presurizat 3b/sec cam 9 ore
filtrare eheim 2217, jbl 901.
scaper soil si manado, roca vulcanica
ziua 1:
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Multumesc de aprecieri!
Lumina diferita reflexie diferita.
image
image
image
image
image
In stanga sunt mai multe. Eriocaulon vietnam, eriocaulon goias si o varietate de echinodorus: eriocaulon parviflorus mini var tropica
image
image
image
image
Foarte fain! Imi spui te rog dimensiunile acvariului?
Ce dimensiuni are? Cat co2 adaugi? Care pesti stau la fund? De obicei cand ai prea mult co2 pestii incep sa pipeze... adica sa stea la suprafata...
Planta care se face mare este hydrocotyle leucocephala. Skimerul cinezesc l-am montat in alt acvariu, acum am un eheim...
Scuzati calitatea pozelor deocamdata nu pot duce si aparat foto nou si acvariu asa ca ma multumesc doar cu telefonul. Astea sunt din ziua plantarii.
https://img.plici.ro/image/XwG
https://img.plici.ro/image/XwJ
Datele tehnice si modul in care a fost gandit
Stand pal alb inaltime 75cm. Acvariu 130x60x55 din ultraclara, rimless, bordless, lipit estetic.

Lampa blau cu 8x54 din care acuma merg numai 6 deocamdata. In 2 fotoperioade, cu pauza de 4 ore. Neoanele pornesc decalat. Intai pornesc primele doua iar urmatoarele 4 pornesc abea dupa 1,5 ore. Recent am coborat lampa la 20cm de sticla adica 22cm de la luciul apei.

Filtrare din abundenta: eheim 2280 cu 3 prefiltre sunsun dintre care unul este montat pe out si deserveste ca reactor extern de co2! Este foarte eficient, dizolva 50b/sec daca trebuie. Jbl1901 plin cu piatra ponce legat in serie cu jbl 1501 (partial este pe post de prefiltru, si ultimele 2 sertare tot cu ponce). Merge doar 1501 si deocamdata am un debit rezonabil. Skimer + lilipipe skimmer.

Co2 presurizat, 12b/sec, cam 16 ore pe zi. Phcontroler sera seramic la care din pacate i-am rupt iesirea de la electrovalva asa ca deocamdata este doar pe post de aparat de masura.

Fertilizare schema proprie de estimative index, in prezent, dar posibil sa revin pe masterline dupa ce il stabilizez mai bine. (Apa din cluj nu are magneziu, asa ca dozez la fiecare schimb suficient cat sa il mentin la 6-8ppm)

Scapers soil.

Pun azi si pozele dar sunt in ordine aleatorie. Acvariu a aratat impecabil in ziua 2 (ziua plantarii) de atunci putin s-a mai uratit pentru ca nu mi-am permis sa bag lumina cat as fi vrut in perioada ciclari...
 
Forum Index » Profile for atb333atb » Messages posted by atb333atb
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com