sa incep spunand ca am cumparat in urma cu 2 saptamani un carasel auriu nestiind cat de greu este. L am cumparat dintr-un pet din UK vanzatorul spunandu mi ca nu este deloc pretentios acest peste ca Il pot tine si intr un bol fara filtru sau alte lucruri.L am luat cu un bol..l am tinut fara filtru vreo 4 zile si mi s a facut tare mila de el..mi se parea foarte mica incaperea,bolul avand 2l?? asa ca I am luat 1 de 14l cu filtru de aer dupa care a inceput calvarul...nestiind ca se face ciclare l am pus direct asa.Au fost toate bune pana acum 5 zile cand a inceput sa numai manance..statea apatic.parca incepea sa putrezeasca. Nu stiu cum sa I explic Dr ul exact ce are ce am facut gresit sa ma ajute.apa I am schimbat o comform cum am citit pe forum nu a stat in mizerie..am ajuns sa mi fie frica sa ma trezesc si sa vad ca nu mai traieste (asa panicat mi a dat)
si am decis pe propria constiinta sa fac ce pot sa l salvez asa ca am decis sa I pun o pastila de antibiotic(amoxacilina) dizolvat in acvariu..si sare 9 lingurite mici rase dizolvata asemenea inainte si turnata incet incet
Van rog sa nu ma judecati..credeti ma ca n am crezut niciodata ca am sa ma atasez de un simplu peste.
Piper,ca asa il cheama pur si simplu a inviat mananca si face scaune care numai mancase de 3 zile 4.apa io schimb zilnic 2 litri doar iar filtrul il curat in aceeasi apa.Pare ca pufuletul alb care zici ca era in desvompunere aproape ca a disparut..inoata..mananca..cand ma vede in camera vine mereu la geam .sunt In a 2a zi de "tratament"mi e frica sa renunt la sare sa nu devina apatic si bolnavior dar stiu ca sarea nu se tine mai mult de 3 zile..cel putin asa am citit.Ce ma sfatuiti?Mi se rupe sufletul...
|