[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: viviana
Forum Index » Profile for viviana » Messages posted by viviana
greu greu cu rabdarea asta da ajung eu acolo! multumesc
Asa au zis vanzatorii, asa am vazut si la ei pe site dar cum spuneam sunt paranoica
Am si dulapiorul original si arata binisor. nou! daca se intampla ceva sa dea naiba ca ii dau in judecata

multumesc pentru raspunsuri, o sa il las asa atunci.
verific planeitatea si daca e totul ok ii bag apa ca de cand ma uit la el cum sta trist si gol...
Buna tuturor,

Am reusit sa imi cumpar un Juwel Rio 240 si as avea o intrebare (poate mai e cineva si cu experienta pe acest tip de acvarii)- cei de la magazin au spus ca nu e nevoie sa mai pun aquapad, dar eu extra prudenta spre paranoica va intreb: ce ziceti? pun ori ba?

Fac ture pe langa acvariu, nu stiu daca intelegeti

Revin mai tarziu, dupa ciclare probabil, cu topic nou pe setup si toate cele abia astept sa ma apuc de el

multumesc
Buna tuturor,

I have a dream
Pe scurt, am o camera deschisa si vreau sa o inchid cu: dulap,pe el un acvariu de sa zicem 200l depinde cum iese in functie de dimensiuni, deasupra dulap pana sus, apoi usa glisanta.
Dilema mea este: il fac la comanda? caci toate acvariile deja facute au capacele prevazute cu iesiri pt cabluri/furtune in fata sau spate, mie imi trebuie in lateral, acvariul va avea 2 fete, una in hol si una in camera.
Ma gandeam la urmatorul scenariu: 100X50X50...as fi pus 40 la inaltime prin prisma faptului ca ma ingrozeste ideea sa ma urc pe scara ca sa umblu in acvariu...dar parca e prea scund totusi pt pestisori.
Ce voi pune in el - o sa mai dureze pana pun pestii caci studiez tehnicile de aquascaping, mi se pare fascinant...ca idee vor fi cel mai probabil gourami, nimic iesit din comun.
Filtrare - am tot citit si ce am gasit pe aici si va spun sincer ca ideea de sump ma ingrozeste Sunt total atehnica si ma tenteaza ideea sa iau un filtru frumusel si ieftin ca braga, gen Filtru extern Eheim professionel 4+ 250 sau Filtru extern JBL CristalProfi e1501 Greenline.
Daca il fac la comanda pe acvariu cred ca ar trebui cineva sa ii faca si capac si sa ii puna si niste neoane corespunzatoare, caci vreau sa il plantez bine.
In plus, nu sunt sigura ca persoana care imi face mobila ar trebui sa faca si standul, caci parca as vrea ceva super solid, facut de cineva care stie care e schema cu sustinerea a jumatate de tona de apa si alte chestii piscicole
Ce ziceti? De 2 luni numai asta macin...trebuie sa iasa!
multumesc
acusi lovesc si cu topicul
Hm, o sa ma gandesc la asta - nu prea am loc de radacini/pietre pe acolo, mai ales ca anubiasii astia s-au dublat aproape de cand i-am luat, a trebuit sa ii replantez...
o sa dau o tufa din cele 3 si vad, poate se face loc.
voi dona acest acvariu cat de curand, in 2 luni, pana cand sper sa am acvariul nou
Buna tuturor,

sunt Viviana, am avut acvariu acum 10 ani si oarecum din greseala m-am trezit cu un acvariu de 60l, in care convietuiesc fericiti niste guppy, xipho si molly, 2 sanitari si un pomaceea.
Acvariul e destul de bine plantat (3 anubiasi care cresc vazand cu ochii, 3 vallisneria, 2 syngonium white butterfly, 2 hemigraphis colorata)si luminat, am deja 2 generatii de pui foarte haiosi.
Nu au trecut 2 luni si deja in capul meu rulau scenarii despre un acvariu ceva mai serios
Voi reveni cu un topic adecvat, deocamdata citesc si ma informez, ca am de unde.

Forum Index » Profile for viviana » Messages posted by viviana
Go to: