Message |
|
ok pesti sunt incopatibil asta am inteles ..Tin sa lamuresc inca odata nu este verde apa se vede asa din cauza culorrii pereteluiii in nici un caz nu bate soarele pe el ca sa se faca apa asa + am prieteni cu aceleasi speci si chiar mai populat acvariul ca al meu dar la ei este limpede apa este cristal eu am acvariul din Noiembrie si de atunci ma tot chinui sa il ciclez ..cat de valuirea apei ..am filtrul intern Hailea HL-BT 700 care asta si face valureste apa am pompa de aer separata si inca un filtru intern mic pe post doar de aerarea acvariului cat despre mediile filtrante nu ma pricep asa mult..in cel extern sunt 2 bureti albastri 1 negru foarte subtire si o punga cu niste pietre mici iar in cel intern este un burete negru
|
 |
|
Ok am inteles ...am sa incerc sa vad ce se intampla
|
 |
|
avariu are lungimea de 1 Metru latimea de 50 cm si inaltimea de 46cm ...cat tine de impacarea pestilor nu am avut treaba pana acuma ...si ce sunt infuzorii .multumesc
cat tine de apa ..la noi la Sibiu nu e treaba asa serioasa cu clorul am multi prieteni care nu do tin 24h sa stea o baga direct ....eu fac saptamanal schimburi de apa cam 30 % din apa schimb
|
 |
|
Buna ..ma numesc Andrei si am si eu o problema de ceva timp ..... Am un acvariu de 250l cu pesti de apa dulce folosesc un filtru extern Eheim classic 2213 si un filtru intern Hailea HL-BT 700 iar apa mea nu se cicleaza ramane tot albicioasa si nu pot sa inteleg de ce ..Filtrul extern l-am achizitionat recent de vreo 2 saptamani iar apa nu vrea nici cum sa se limpezeasca nu stiu ce sa fac ....In Acvariu mai am o epava mare , o radacina achizitionata de pe Nevertebrate , plante de plastic si un pietris achizitionat din Hornbach la 35kg cu 40 de lei si cateva pietre de stanca de rau pe care l-eam fiert si nu sunt calcaroase ...si binenteles pestii ...pietrisul nu l-am fiert doar lam spalat ....va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac cu apa ceva in acvariu imi provoaca deciclarea asta constanta . tin sa precizez ca in poze se vede mai verzuie apa din cauza culorii peretelui din camera
|
 |
|