[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bathory1981
Forum Index » Profile for bathory1981 » Messages posted by bathory1981
Message
salutare. doresc sa-mi fac un stand din dulapi de lemn [ probabil voi folosi de 7.5x4.5] in stilul american , dupa modelul lui king of diy pe care l-am vazut pe youtube. acvariul va fi de dimensiunile 120L/50l/40h din sticla de 8 cu intarituri. as vrea sa stiu daca standul e ok sa-l fac de 80 cm inaltime din cheresteaua mentionata mai sus.
multumesc
doresc sa-mi fac un acvariu de 120 L/50 l/40 h. e suficienta sticla de 8mm cu intarituri longitudinale sau ar fi mai indicat sa il fac din sticla de 10 mm ?
doresc sa-mi fac un filtru extern pentru un acvariu de 120 de litri. as dori sa stiu daca o pompa Resun Sp-2500L [1400 l/h] este suficient de puternica sau daca imi puteti recomanda una mai buna pentru acest acvariu. "canistra" va fi una de 10 litri.
Scot la vanzare ciclidele malawi pe care le am pentru ca nu imi permite timpul sa ma mai ocup de ele. 5 caereuls, 5 demasoni , 2 auratus [pereche] si inca 2 ciclide de a caror specie nu sunt sigur.Au dimensiuni intre 5-10 cm. Se dau doar la pachet. 120 de lei pentru toti , doar cu ridicare personala in Iasi. Persoanele interesate sunt rugate sa-mi lase mesaj pe privat pe acest forum.
dupa cum spune si titlul dau la schimb 5 ancistrusi de 4-6 cm lungime pe 5 pui [ideal de 2-4 cm] de Iodotropheus sprengerae sau pseudotropheus zebra ob sau alte ciclide malawi de talie mica.
ok multumesc
Intentionez sa pornesc un acvariu de ciclide. am de gand sa achizitionez 6 Labidochromis caerelus ,6 Pseudotropheus cyaneorhabdos si 6 Iodotropheus sprengerae. Momentan acvariul este la ciclat dar incerc sa pregatesc tot ce e necesar pentru pesti din timp. as dori sa stiu ce mancare e mai indicata pentru aceste 3 specii. o combinatie de JBL NovoMalawi cu spirulina ar fi suficienta sau sunt alte optiuni mai bune ?
standul nu este pus pe picioare. e un blat tot de 80/40 pe care sta direct pe podea. nu e lipit de perete deci nu cred ca va fi vreo problema cu firele/tevile pentru filtru extern. multumesc pentru raspunsuri.
Salutare. Am nevoie de sfatul unor oameni cu mai multa experienta in acvaristica decat am eu legat de doua probleme. Recent mi-am construit un stand de L80/l40/h80 din pal de 18 mm, cu un perete interior si spatele tot din placa de pal de 18mm. Il folosesc momentan pentru un acvariu de ~50l net. Doresc sa imi fac un nou acvariu de dimensiunile 80/40/35 din sticla de 6mm. As vrea sa stiu daca ii trebuiesc intarituri pentru a nu face sticla "burta" si daca standul mentionat mai sus poate sustine acest acvariu. multumesc.
vand puiet de danio rerio varietatea rosie de 1-2 cm lungime la 1 leu bucata. am 60-70 disponibili pentru vanzare. oferta valabila doar cu ridicare personala in iasi. persoanele interesate sunt rugate sa-mi lase mesaj pe privat.
multumesc pentru raspuns.momentan ii tin pe regim cu galbenus de ou. am de gand sa ma duc in pet shop-uri maine sa le cumpar ceva mancare pentru pui.
Azi dimineata mi-au eclozat puii de zebra. Am vreo 30-40 de mititei care stau lipiti de sticla acvariului.Din ce am citit pe net dupa ce incep sa inoate trebuie sa fie hraniti. As dori sa stiu cu ce e mai indicat sa ii hranesc pentru a le asigura o crestere normala.
multumesc pentru raspuns.
as dori sa stiu daca este in regula sa las o bomba de co2 [reteta zahar+drojdie] sa functioneze 24/24 la 1 bula pe secunda intr-un acvariu de 50 de litri. este riscul sa afecteze negativ pestii din acvariu ? nu am mai folosit bomba de co2 si nu as vrea sa omor accidental pestisorii.
multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Doresc sa-mi fac un acvariu de dimensiuni 70L/45l/40h din sticla de 8. As vrea sa stiu daca este risc sa faca "burta" daca nu ii pun ranforsari.Multumesc.
acvariul e de 50 de litri. am 12 pesti in el si este bine plantat. sunt sigur platy toti ,de asta am si deschis topic aici. sper sa ma lamureasca acvaristii cu mai multa experienta decat am eu.toate femelele au aceleasi dimensiuni[3-4 cm] dar masculul o curteaza doar pe una. pe celelalte le ataca. poze nu pot pune pentru ca am telefon "batranesc" si nu detin nici camera foto.
sunt femele. inotatoarea de la anus e triunghiulara la cele batute.am sa incerc sa adaug inca un mascul ,poate il calmeaza pe cel care il am acum.
Am cumparat in urma cu aproximativ 5 saptamani 6 platy. 1 mascul si 5 femele, toti de culori diferite. Masculul[colorit rosu/negru] curteaza ca obsedatul doar o femela [cu pata neagra tip capul lui mickey-mouse] iar pe restul le ataca imediat ce se apropie de ele. Este comportament normal ? Ar fi indicat sa mai adaug 2-3 masculi ?
 
Forum Index » Profile for bathory1981 » Messages posted by bathory1981
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com