[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Rc0n
Forum Index » Profile for Rc0n » Messages posted by Rc0n
Maine o sa iti zic in detalii, acum nu am la dispozitie informatiile
Maine va FAC poze la acvariu.
Normal ca am schimbat si am curatat acvariul. Altfel toti pesti faceau asa. Doar nenorocosul ala a bagat mult la gusa
Bine, o sa incerc. Dau Maine vesti la ce se mai intampla.
Trebuie sa repet asta de mai multe ori? Cand il scot afara nu prea se agita, doar un pic si dupa sta nemiscat, cand il repun in apa se misca normal, inoata normal si dupa cand se opreste IAR sta cu burta in sus. Dar ca sa zi adevarul, nu mai e asa mare burta, a mai slabit foarte putin
Ok, a inceput sa faca sport pentru slabire. , am scufundat o foaie de mancare la sfaritul paharului, IAR el incearca sa inoate pana la el, dar ajunge pana la jumatate si revibe sus . O sa incerc metodul tau. Apropo s-a mai unflat nitel dar e mai vioi
Sa il pun inapoi in acvariu sau mai bine nu?
OK, Maine ma duc sa vad despre ce este vorba, sa speranza ca resista, nu vrea sa manance, nu prea poate
Bine, mersi de conisgliu. Nu ,nu le dau acel tip de manacre , CAM ciudat, am 10 din pesti AIA si 1 a patit asta
Inteleg, deci e grav? Sau se pot vindeca?
Da pluteste cu burta in sus, dar cand il misc el incearca sa inoate catre fundul (paharului sau al acvariului) si inota normal , doar ca nu poate sa se scufunde, imediat ce se opreste se Duce la suprafata cu burta in sus, o sa cer ajutor la un expert mersi oricum, sper sa nu moara pana Maine. As putea sa FAC ceva sa maresc durata lui de viata sau daca ar trebui sa il pun la loc cu ceilalti pesti?
Acvariul esde de 80L are o fauna bogata (2 plante , 2 pietre si 1 lemn imens) are 10 pesti cardinali si ceilalti de apa dulce, in poza este pestele cel bolnav pus deoparte in alt recipient.
Azi dimineata dupa ce am hranit pesti, cum FAC de obicei, unul din pesti mei cardinali este balonat, are burta mare si alba. Inoata cu capul in jos (PE DOS) . L-am gasit asa PE la jumatatea zilei, nu stiu ce are sau cum sa procedez, am luat acvariu cat de curand si am tot la el. Nu mananca dar inoata foarte agitat, si cateodata se opreste si sta PE loc ceva timp

Forum Index » Profile for Rc0n » Messages posted by Rc0n
Go to: