[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Hidenr1
Forum Index » Profile for Hidenr1 » Messages posted by Hidenr1
care e treaba cu plexiglass-ul ? si dc nu am vazut pe nimeni care sa aiba un acvariu cub.Am vazut ca si in postul tau despre acvarii nu ai mentionat nimic despre acvarii cu inaltimea >60cm. Pana la urma m-am decis sa merg pe un acvariu de 300l si voi upgrada mai tarziu la unul de 700-800l urmand cel de 300 sa devina un sump.Intentionez sa cumpar un fluval fx6 pt cel de 300l care cred ca va fi oricum un overkill.Zi-mi si mie te rog cum e cu materialele filtrante ? nu stiu daca am zis bine gen siporax.
Cum e cu intaritirile si fundul dublu ?
Hmm care e diferenta dintre aceste 2 filtre:

1

2

Sper ca am nimerit-o cu codurile
Nu stiu ce e aia sump !!.Poate imi explicati cum e cu filtrele si buteliile cu co2.Stiu ca sunt 2 tipuri de filtre : intern si extern atat
De cateva zile ma bate gandul sa imi iau un acvariu cu ciclide , poate si un oscar , discusi , orice fel de pesti mai viu colorat si unici.Sa imi faceti o lista va rog cu sanitarii tot tot tot
In primul rand acvariul m-am gandit sa-l achizitionez de aici http://olx.ro/i2/oferta/acvariu-la-comanda-1-1-gratuit-ID35Wd1.html#:684bfcc14c
A mai cumparat cineva de acolo ? Se merita ?
Imi mai trebuie capac.Poate imi recomandati un man care face capace la comanda din bucuresti.
La filtru... nu stiu de unde ca cumpar si nici ce mai am nevoie inafara de filtru propiu zis.M-am gandit la:
Varianta 1:
Un jbl e1901 si mai adaug unu peste ceva timp daca e nevoie
Varianta 2:
2xJbl e1501 si poate inca un jbl 1901.
Sau imi recomandati voi ceva.
La incalzitor am vazut pe un forum ca e o "regula" 1watt/1l.Poate imi recomandati ceva si aici.
La pompa aer nu m-am gandit pana acum si nici la pompa valuri nu stiu daca se merita pompa de valuri.
Ce e aia sump ?

Forum Index » Profile for Hidenr1 » Messages posted by Hidenr1
Go to: