[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stelutamika1983@gmail.com
Forum Index » Profile for stelutamika1983@gmail.com » Messages posted by stelutamika1983@gmail.com
Am detinut 2 acvarii(unul de 130 l cu pesti si unul de 100 l cu testoase),in 2009 am plecat din tara si au ramas in grija parintilor,cand m-am intors dupa 1 an erau in stare critica.In 2013 am plecat din nou si stiind experienta din trecut am decis sa le donez inainte sa plec.Am ramas cu unul de 30 l pe care il foloseam pe post de cresa.pana imi procur unul mare vreau sa il amenajez pe cel mic.
Sa ii pun in acvariu.Inca mai am unul mai vechi de vreo 30 litri.Pana am buget pt unul mai mare incerc sa ma multumesc cu ce am
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/7351.page - Nu postati cereri de donatii. Rubrica se adreseaza celor care au ceva de dat si nu doresc nimic in schimbul produselor oferite.

edited by koala

Forum Index » Profile for stelutamika1983@gmail.com » Messages posted by stelutamika1983@gmail.com
Go to: