[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antonio
Forum Index » Profile for Antonio » Messages posted by Antonio
Multumesc pentru informatie , ai mei aveau in jur de 13 cm.

Edit: a murit si al 3-lea scalar adult
Nu au facut pete si nici nu si-au schimbat culoarea , iar despre filtrare o faceam 12 ore pe deoarece a?a am crezut ca e bine , sunt incepator in domeniul de acvaristica,sper ca ma intelegeti la capitolul asta.
De acum o sa las filtrul NON-stop.
Maine ma duc sa cumpar easystart si o sa le schimb apa cat de des pot.
@severum , sunt multi 10 scalari in 120 de litri ? ( intreb pentru ca eu pana acum stiam ca e ok un peste la 10 litri )
As mai putea sa ajut si altfel pestisorii ?
Multumesc frumos de ajutor.
Buna seara , am o problema cu scalarii ( maturi ).
Mi-a murit unul ieri , astazi unul , si mai am un al 3-le-a scalar matur care este bolnav ( respiratie accelerata , ochi rosii si sta ascuns sub filtru)
Am un acvariu de 120l de la cayman , plante naturale si cateva artificiale.
Tin sa Mentionez ca scalarii ii am de cand sunt pui , a trecut mai mult de 1 an cred.
Am mai adaugat acum 2 saptamani inc? 7 pui in acvariu( dar nu cred ca asta e problema ca nu au parut deranjati ).
In acvariu mai am 2 molly , tot cam de 1 an si 3 platy , la fel , 1 an.
Azi am facut un test de Nitrit , a rezultat 0.2mg/L .
Lumina au. ( 2 x 20W )
Filtrarea merge 12 ore pe Zi.
Apa o schimb o data la maxim 2 saptamâni , 30%.
Inlocuiesc cu apa de la robinet lasata 24h si tratamente pentru limpezire si pentru a fii placuta pentru habitatul pestilor. ( nu le mai stiu denumirile exacte , sunt cumparate din petshop )
Va rog cine poate, sa ma ajute , cei 3 scalari maturi au fost primii mei Pesti din acvariu , chiar nu imi este ok ce s-a intamplat.
Cu apreciere,
Antonio
multumesc pentru explicatie,dar deocamdata nu sunt acasa si folosesc interfata mobila, unde nu exista rubrica My Profile. Cel putin nu am gasit-o eu.
Pe seara o sa modific.

Cu stima,
Antonio
Bucuresti , Sector 4 , 22 ani
Scuze , am observat si eu dupa ce am postat.
Hello ,
Sunt nou in domeniu , dar foarte pasionat de acvaristica. Mi-am f?cut cont pe acest forum pentru ca îmi face pl?cere sa socializez cu al?i pasiona?i, sa împ?r?im p?reri si sfaturi.
Am un acvariu cu Pe?ti de 120 de litri.

Forum Index » Profile for Antonio » Messages posted by Antonio
Go to: