[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AndreiJoe
Forum Index » Profile for AndreiJoe » Messages posted by AndreiJoe
Ma numesc Andrei ,am 15 ani si sunt pasionat de acvaristica de ceva timp
Sunt din Suceava
Am un acvariu de 60 de litri si am facut greseala. De a-mi lua 5 scalari pe langa un rechin cu coada rosie..
Lucian wrote:Te sfatuiesc sa incepi prin a citi cam toate articolele de la capitolul Generalitati de aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24220.page incepe cu
Volumul acvariului si numarul pestilor; Populare, compatibilitate, suprastocare; Tabel Compatibilitate Pesti; Ciclul Azotului...
Vei invata abc-ul si vei evita sa mai faci greseli fatale care duc la dezamagiri ulterioare

Multumesc mult
Si ce pot face?
Voi mai tine scalarii cateva zile si voi pune rechinul intr-un acvariu separat dupa o sa donez scalarii daca nu voi face un upgrade.
Da ,e un labeo bicolor
De curand mi-am luat 5 scalari mai mititei si aveam un rechin negru cu coada rosie si am vazut ca nu prea se inteleg ,scalarii stau toti 5 intr-un colt si rechinul cand se deplaseaza pe langa ei ei se sperie
Acvariu are 60 de litri ,am un filtru aquael fan 1 plus si o pompa de aer tetratec aps 100

Forum Index » Profile for AndreiJoe » Messages posted by AndreiJoe
Go to: