[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rolisteaua
Forum Index » Profile for rolisteaua » Messages posted by rolisteaua
Eu ma gandeam la un filtru intern, fiindca vreau sa imi cumpar 10 - 12 neoni, nimic mai mult, nu vreau sa il suprapopulez, al doilea factor care ma facut sa aleg cel intern este partea financiara, cam grea viata de student ) Din aceste "cauze" doresc sa imi cumpar unul intern, si am vazut multe care au aprox. 400-500l/h, si nu stiu la acvariul meu de 80l cata apa trebuii sa filtreze pe ora sa fie ok.
Buna ziua lume !!

Am o intrebare, mi-am achizitionat un acvariu de 80 l de curand si doresc sa imi cumpar un filtru, si as fi interesat ce fel de filtru ar fi ideal, care sa fie Qmax/h? Am citit in mai multe locuri ca e bine sa fie Qmax de 5-6 ori mai mare decat volumul acvariului. Precizez ca filtrul doresc sa fie intern. Am vazut mai multe filtre de la diferiti producatori, care aveau aprox. 400-500l/h, nu e cam mult? Multi se plang ca au acvarii de 100l si filtre asemanatoare, si le "doboara" plantele.

Multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for rolisteaua » Messages posted by rolisteaua
Go to: