[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanman
Forum Index » Profile for stefanman » Messages posted by stefanman
Cumpar plante de gazon, in special hc cuba
Astept ofertele voastre
cum este mai bine? sa vina apa din acvariu si sa intre pe partea de sus a filtrului sau sa intre in partea de jos? pompa cum trebuie amplasata? adica eu am fixat-o cu partea care suge apa in inauntrul filtrului si partea pe unde este eliminata apa in afara, trebuia invers sau e bine si asa?
am o pompa de 1300l /h
tub pvc de 225 grosime si 50cm inaltime
are cineva nigro de vanzare?
am un acvariu de 60l (va rog nu ma luati la rost) si vreau sa imi cumpar o pereche de pesti din familia ciclidelor preferabil pitice, doar o pereche vreau, am citit eu de ramirezi dar vreau sa stiu daca sunt si alte ciclide pitice care merg in 60l avand in vedere ca vreau o singura pereche
cumpar hc cuba sau alta planta de gazon
gata, le-am scos am pus otet si sfaraiau as dori sa cumpar hc cuba planta aia gen gazon dar la mine in focsani nu se gasete sunt useri care vand planta asta pe aici? sau o butelie de co2?
buna seara, in urma cu 3-4 saptamani am cumparat un acvariu (hailea f60), substrat sera floredepot, pietris de 2-3mm parca, incalditor thermo plus 100 de 100w, filtrul a venit impreuna cu acvariul debit 380l/h
a stat o spatamana cu neonul dublu de 24w alb + albastru
a mai trecut inca o saptamana si am facut o bomba co2 cu ceva vata la capatul furtunului si furtunul bagat in teava out de la filtru, a mai trecut inca o saptamana si m-am apucat de am modificat capacul si am mai pus un neon de 18w t8 865 orsam sau cum il cheama ca nu stiu exact, in total 0.7w/l
am cumparat si niste plante la o saptamana de la infiintarea acvariului: cabomba care se vede in mijloc, echinodores bleheri si nomaphila stricta fleur
nu stiu daca am scris numele corect
si de cand am pus neonul in plusbsi bomba vreau sa spun ca e o diferenta de la cer la pamant, vreau sa cumpar o butelie co2 si sa fac un filtru extern homemade
nu am masurat pana acum apa pentru ca nu am cumparat teste si nici nu am de la cine sa imprumut
intentionez ca dupa ce voi masura apa sa cumpar o pereche de ramirezi si cam atat
era sa uit, de 3 zile mi-au aparut vreo 8 melci pe peretii acvariului sunt foarte mici 2-3mm
singura problema: bulele de co2 care se strang pe suprafata apei in colturile axvariului si e cam inestetic, in poza nu o sa se vada pentru ca abea le-am luat cu un burete
vreau sa parerile voastre, ce am facut bine, ce nu am facut bine, orice sfat este bine venit

Forum Index » Profile for stefanman » Messages posted by stefanman
Go to: