Salutare mai intai sa va zic ce dotari am dupa care da va povesresc ce mi s-a intamplat asadar : am un acvariu de 80 lungime 30 latime si 40 inaltime care este cimentat pe o latura a lui si care pe fund are poliester ,asa l-am primit, prin care trece un furtun de oxigen ; resun air pump ac-9602; therm25/300 rh9000 resun ; neon philips tl-d 18 w snow white si un filtru in 400plus
Eu am umplut acele spati goale de pe fund cu pietris ,dupa cum vedeti in poze ; am adaugat niste plante dupa care am umplut acvariul cu apa in care am adaugat easystart bacterial combi system ,la indicatiile celor de la un mazin de profil de la care am luat si pesti de altfel ; a 2a zi dupa ce am umplut acvariul am adaugat si pesti nestiind ca trebuie sa las acvariul sa se cicleze ;am citit dupa despre asta, si binentele ca au murit 7 pesti din 8 (2guppy 2 sifo 2 sanitari si 2 tetrazona am zis sa incep cu ceva comun)singurul supravietuitor fiind un sanitar.
L-am lasat o saptamana numai cu sanitarul dupa care am mai luat o serie de pesti care de 2-3 saptamani se simt bine dupa care am vrut eu sa fac niste schimbari si am adaugat niste scoici si niste melci ceva si la 2 zile au aparut in acvariu niste melci mici(vezi pozele) si au inceput sa-mi dispara din plante acum nu stiu daca este o coincidenta sau acei melci sunt daunatori . dca ma poate ajuta cinevs cu niste sfaturi as fi foarte recunoscator. A si inca ceva cel de la care am luat acvariul mi l-a dat si cu capac si cu un geam care vine sub neon , capacul are un suport, la nivelul apei ideea este ca acel capac este uned mereu(adica picaturi de apa) si nu stiu daca este normal.
|