[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
multumesc! pe spate am autocolant transparent mat. chiar e singurul in care nu am gram de alga, reflecta culoarea zugraveli care e vernil.
multumesc mult! aprecierea d-tale conteaza mult pentru mine. Sa aveti un an mai bun si ape cat mai limpezi

Dorin
inca una
poze
inca una
poze de sfarsit de an
aici incepe prima poza
aici se termina o ultima poza
asta e un lucru trist, eu zic ca asa cum ai reusit sa ne descoperi pe noi aici tot asa noi iti vom calauzi pasi sa il intretii, decat jocuri online pe internet mai bine putina responsabilitate care iti va fi benefica mai tarziu (e doar un sfat)
Bine ai venit!
dupa cum te-ai pronuntat vrei sa incepi cu unul mic dupa care in timp sa treci la unul mai mare, dece nu incepi direct cu unul mare e mai usor sa mentii parametri optimi intr-unul mai mare, spatiu mai mult.
din punctul meu de vedere le-as cumpara separat acvariul din hornbach cu capac care trebuie modificat un pic (schimbat sau adaugat neoane sa ajungi la 0,75-1w/L de apa)
iar restul le cumperi de aici de la colegi filtru extern, incalzitor

sincer cred ca numai pe comanda poti face iar capacul din lemn mai dificil ca se umfla cel mai bine din forex colantat
salut si bun venit
poti incerca cu marsilea hirsuta

succes cu discusii
Blyxa japonica 10fire
Didiplis diandra 30fire
Eichhornia diversifolia 10fire
Limnophila sp. 'Gigantea' 10fire
Lindernia rotundifolia 'Variegated' 50fire
Micranthemum umbrosum 50fire
Rotala macrandra 10fire
Rotala rotundifolia 10fire
Staurogyne sp. 'Porto Velho' 20fire

50lei
0765356809
multumesc! sa-ti ajute dumnezeu sa reuseti mai frumos decat ce am eu
micranthemum umbrosum emers
multumesc asta e si ideea "Tablou de primavara", da cu biofilmul e o problema si nu singura dar le rezolv.
urmariti si celelalte acvarii ale mele Generalife, Generalife II, Generalife III
urmariti si celelalte acvarii ale mele Generalife, Generalife II, Generalife III
e tuns proaspat, singura planta care nu am tuns-o este staurogine' le pe care urmeaza si o sa mai am o schimbare
ceva poze

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: