Message |
|
cu cata cantitate de apa completezi zilnic intr-un acvariu din cele mici ?
|
 |
|
:-)) esti tare ingenios
|
 |
|
este este, si cum ii prinzi?
eu scoteam plante din lac si erau prinsi prin plante, la un moment dat pescuiam cu ei ca momeala ...
|
 |
|
Salut
Este un peste super tare, Kuhli Loach se numeste, cauta despre el, e destul de rezistent traie?te chiar 10 ani ...
|
 |
|
Super economie de spatiu, felicitarile mele !
|
 |
|
salut
cum merge treaba ?
|
 |
|
Andrei1234 wrote:Eu tin 2 creveti cu melci, plante si spartura de coral la geam, fara filtru intr-un borcan cu capac de sticla cu colier care s-a vidat, desfac vidul odata la 2 luni, pus in soare pe pervaz, dar au lumina, lumina face alge cu care se hranesc creveti, nu-i hranesc eu, il am la geam de un an jumate si rezista, dar fara lumina nu cred ca ar rezista, ca nu rezista plantele si ca atare nu e oxigen.
Pai si ... pHu', kkhu', conurile si frunzele unde sunt? Ce crevete ai acolo?
|
 |
|
Arata bine! Pui ceva deosebit in apa sa-i reglezi parametrii?
Ai ceva de vanzare?
|
 |
|
Salut
Are radacina sau e plutitoare?
Daca alergi "pe dig" e simplu sa ne intalnim :-)
|
 |
|
Da , de admirat muzicianul asta pasionat de fotografiat crevetei , pana acum le face foarte bine pe toate ;-)
Despre tehnica ... Clar un dslr , lentile de sticla adevarata ( nu plastice ieftine ) , inele sau lentile macro ( de preferat inele ) , si nu in ultimul rand doua trei blitz-uri sau poate chiar unul circular mai marisor asa apoi niste carcase ermetice pentru pozatul submers si restul este improvizatie si talent, credit cardurile sunt pentru calatorii :-)
Cum ziceam, de admirat si poate, invidiat, baiatu' asta :-)
|
 |
|
poze ?
|
 |
|
schimb riccia ca sa nu zic c-o donez :-))
|
 |
|
intre timp baga si niste ranforsari la suportul ala, pare, de fapt este cam fragil ...
|
 |
|
Koh-i-Noor wrote:Salut Dragos
Am in plan un.. hai sa-i zicem Paludarium desi va fi mai mult o mica sera de sticla pentru niste orhidee.
Dar asta e mai putin important, spune-mi te rog, feriga aia micuta cum se cheama (sau de unde ai facut rost de ea?) - postul #22 imaginea a 3-a, plantuta din prim-plan dreapta.
noroc
EDIT: E cumva puiut de feriga (Nephrolepsis?) N-am vazut niciodata o feriga iesita din seminte - sau e altceva...
salut.
este o feriga luata de prin Ciucas, dupa cum se vede in pozele recente ... nu a rezistat. La fel si muschiul ...
|
 |
|
am de donat pui de pisi de rasa comuna, merita vazute ;-)
|
 |
|
inca traieste si se vinde !
|
 |
|
stefanp wrote:Dragos, anuntul de vanzare se pune la sectiunea dedicata
Mersi de intelegere!
salut
pai ... nu prea pot, uite ce zice :
You have already created a new topic in this forum in the last 7 days.
|
 |
|
atat ?
|
 |
|
de vanzare 10 fire tinere
|
 |
|
de vanzare