[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dragos Matei
Forum Index » Profile for Dragos Matei » Messages posted by Dragos Matei

cu cata cantitate de apa completezi zilnic intr-un acvariu din cele mici ?
:-)) esti tare ingenios
este este, si cum ii prinzi?

eu scoteam plante din lac si erau prinsi prin plante, la un moment dat pescuiam cu ei ca momeala ...
Salut
Este un peste super tare, Kuhli Loach se numeste, cauta despre el, e destul de rezistent traie?te chiar 10 ani ...
Super economie de spatiu, felicitarile mele !
salut
cum merge treaba ?
Andrei1234 wrote:Eu tin 2 creveti cu melci, plante si spartura de coral la geam, fara filtru intr-un borcan cu capac de sticla cu colier care s-a vidat, desfac vidul odata la 2 luni, pus in soare pe pervaz, dar au lumina, lumina face alge cu care se hranesc creveti, nu-i hranesc eu, il am la geam de un an jumate si rezista, dar fara lumina nu cred ca ar rezista, ca nu rezista plantele si ca atare nu e oxigen.

Pai si ... pHu', kkhu', conurile si frunzele unde sunt? Ce crevete ai acolo?
Arata bine! Pui ceva deosebit in apa sa-i reglezi parametrii?
Ai ceva de vanzare?
Salut
Are radacina sau e plutitoare?

Daca alergi "pe dig" e simplu sa ne intalnim :-)
Da , de admirat muzicianul asta pasionat de fotografiat crevetei , pana acum le face foarte bine pe toate ;-)

Despre tehnica ... Clar un dslr , lentile de sticla adevarata ( nu plastice ieftine ) , inele sau lentile macro ( de preferat inele ) , si nu in ultimul rand doua trei blitz-uri sau poate chiar unul circular mai marisor asa apoi niste carcase ermetice pentru pozatul submers si restul este improvizatie si talent, credit cardurile sunt pentru calatorii :-)
Cum ziceam, de admirat si poate, invidiat, baiatu' asta :-)
poze ?
schimb riccia ca sa nu zic c-o donez :-))
intre timp baga si niste ranforsari la suportul ala, pare, de fapt este cam fragil ...
Koh-i-Noor wrote:Salut Dragos

Am in plan un.. hai sa-i zicem Paludarium desi va fi mai mult o mica sera de sticla pentru niste orhidee.

Dar asta e mai putin important, spune-mi te rog, feriga aia micuta cum se cheama (sau de unde ai facut rost de ea?) - postul #22 imaginea a 3-a, plantuta din prim-plan dreapta.

noroc

EDIT: E cumva puiut de feriga (Nephrolepsis?) N-am vazut niciodata o feriga iesita din seminte - sau e altceva...

salut.
este o feriga luata de prin Ciucas, dupa cum se vede in pozele recente ... nu a rezistat. La fel si muschiul ...
am de donat pui de pisi de rasa comuna, merita vazute ;-)
inca traieste si se vinde !
stefanp wrote:Dragos, anuntul de vanzare se pune la sectiunea dedicata
Mersi de intelegere!

salut

pai ... nu prea pot, uite ce zice :

You have already created a new topic in this forum in the last 7 days.
atat ?
de vanzare 10 fire tinere
de vanzare

Forum Index » Profile for Dragos Matei » Messages posted by Dragos Matei
Go to: