[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Desi puteam sa imi cumpar cu 80 lei de pe ebay sau sa mai astept sa ajunga in depozit cel de la red sea am decis ca nu mai pot astepta mult si am luat un d-d.o sa va tin la curent cu impresiile..
Niste accesorii interesante ce pot fi utilizate prin acvariile noastre:
http://www.apinatura.ro/?accesorii-stupi;-colectoare-de-polen-propolis-gratii-haneman,63
a folosit cineva refractometrul de la D-D H2 Ocean?
Poti folosi si o plasa pentru spalat:
http://www.bizoo.ro/firma/gradexpert/vanzare/2229331/sac-pentru-spalat-articole-delicate-doua-bucati
Cauta in forum la cei care si-au facut algae scrubber
Imi aduc aminte de o asemenea problema,la cineva,totul era ok iar cand il baga in acvariu arata aiurea.Cauza era ca interfera cu ceva,nu imi ai amintesc exact ce...droserul parca..
Niste proptele,preventiv,nu ai?)
Parca e altceva..
Am si eu unul dar il folosesc ca ordine de marime fata de o zi la alta.
Unul dinasta ieftin am cumparat si eu si acum e la gunoi...
Sa-ti fie de bine!
Se poate inchide,multumesc.
super treaba!
De unde ziceai ca esti?
Ma refeream doar la formalitati,in pretul ala e calculat transportul si tva-ul..dar daca il iei pe firma...
nickvvv wrote:nu-s bune la 60 decat daca ai 2 unul langa altul
Edy, le trimiti la Medias?
Daca da pun si adresa si-ti multumesc frumos de deranj si de neoane.
N.Cotei

Profesore daca ai fan courier cu cea mai mare placere,trimite-mi adresa.
Hanna e mai scump dar la milwakii e mai greu cu garantia..plus ca daca vrei achizitii extracomunitare...
Eu am chinezeasca dar nu recomand.am schimbat deja placa si capurile.
kirucd wrote:Nu stiam de varianta de la Milwaukee, din cate stiu este una din firmele de top din domeniu asa ca nu vad de ce nu
ar fi ok. Refractometrul de la Hanna, cel din linkul pe care l-am postat mai sus, e pentru apa sarata, la fel ca si cel
postat de tine Shubi. Dar e mai scump, intr-adevar.

Poti sa trimiti esantioanele (p-amandoua ) sa vedem ce zice refractometrul Hanna.

@Edy eu il am de aproape doi ani si functioneaza fara probleme, nici bateria nu am
schimbat-o inca.

Diferenta dintre MA si HI este cam de 100 lei,voi care l-ati alege?

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: