[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pirania
Forum Index » Profile for Pirania » Messages posted by Pirania
Mai bine incerci sa-l dai in rate cu buletinu, ca acum asa cumpara toata lumea
REZOLVAT
Ce fel de sare e aia care se pune cu buturuga la fiert?????????
Cine mai vrea melci ? Ca Sorinel a luat o sharja! mai am vreo 15 de 'donat' :citeste:
Scuze, am scris gresit, eu stau la Indiana....
Aaaaa ... Sorinel!!!! te-am mai vazut pe aici ! )) pai daca vrei melci iti dau, ca ma gandeam sa-i dau lui Alex in piata da ... la cata grija are el de pesti ... sa-i mai ''donez'' si eu melcii mei sa-i chinuie, vezi ca stai la 'Indiana' da un sms si iti zic unde sa vii dupa melci, vezi sa imi zici cati vrei( ca sa nu te umplu si pe tine ) ) PS : mai ai pietre colorate ? ))))
Da, cu cea mai mare placere, eu stau la Parcul Moghiorosh, deci daca vrei da un tel la 0724253400 (sau sms) si vin cu ''marfa'' , ca nu mai am loc de ei ...
Daca vrei melci pomacea te rezolv eu pt ca m-au invadat! cred ca iti pot da vreo 15 bucati- cel putin 10
Mai vinzi hranitorul???
Sunt interesat, daca mai este valabil ! Cum facem ca sa vin sa-l iau? functioneaza bine nu?? ADICA NU ARE PROBLEME?? iTI TRIMIT MESAJ PE pm
Donez cam 15- 20 de melci , pt cei interesati sa lase mesaj ca sa le zic unde sa vina pt melci, ca m-au invadat!!!!
Marfa !
Sau poti pune cativa pirania, doar sunt pesti de card
Ai mei mananca aproape orice, de la mancare uscata, granule, tubi si libelule pana la carne de peste,vita dar le mai place si mancarea pt pescuit (rame, viermusi, etc) , dar din cate am observat sunt inebuniti dupa tubi.
Da si eu vroiam un filtru Jebao !!

Forum Index » Profile for Pirania » Messages posted by Pirania
Go to: