[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Oana Ungureanu
Forum Index » Profile for Oana Ungureanu » Messages posted by Oana Ungureanu
Tocmai am mai observat o problema.Mamica iar e cu burtica umflata si cu un punct alb pe burtica(din cate stiu e semn ca va depune).E posibil asa repede???
Multumesc.Eu sunt
Aici se vede mai bine
Scuze,iar am pus poza invers.Si nici nu am aparat foto.
Ala micut de sub frunza e inculpatul.Si langa e mamica
Super.Ma duc sa cumpar burete cu bule,si daca imi vor trai puiutii,voi mai pune poze:-)
Are rost sa le pun incalzitor la betta?
la 2-3 saptamani.Apreciez sincer ajutorul vostru!
Scot cam 60 l si completez cu apa declorinata.
Sunt impuritati.Si melci.Multi.Nu stiu daca sunt buni sau rai.Au aparut dupa ce am bagat plantutele,deci banuiesc ca de acolo vin
Da,crapii sunt in iaz:-)))))Am sapat pana mi-au iesit capacele))
Discusii au aprox 2 ani,au fost luati la aceeasi dimensiune,2au crescut si 3 au ramas asa cum erau
chestiile alea mici de pe fundul acvariului sunt puii
Asta e
lumina e facuta cu benzi led.Si filtrul e CristalProfi de 90 l(cred).o sa pun o poza.Am uitat sa zic,acvariul mare mi-a cazut in sarcina drept mostenire.Deci....
...
cam asa arata puii de betta.si discusii mei pigmei:-)))
O sa pun nuste poze.Au unde sa creasca discusii ca-s doar 6 intr-un acvariu de 400 l.Deci pot sa le dau sa manance orice la puiuti?Si apa s-a cam murdarit.Dar imi e ca daca bag furtunul in ea o sa ii aspir pe toti.
Salutare tuturor,
O sa incep prin a mentiona ca eu chiar sunt INCEPATOARE.Adica nu am idee despre mai nimic din lumea acvaristica.Am un acvariu de apa dulce si ...un betta splendens rosu.Mai exact mi s-a rupt inima cand l-am vazut pe micut intr-un borcan infect si atat de mic ca apa aia nici sa o beau nu-mi ajungea...dintr-o inghititura.Asa ca l-am luat si l-am pus intr-un acvariu de 40 l cu substrat,plante,termometru si luminat cu un neon cu lumina calda,cu apa declorinata.Ma rog,am actionat dupa sfaturile varului google.Pestele meu era ok dar era trist.Asa ca m-am dus la pet shop si,stiind ca sunt pesti teritoriali,i-am cautat o femela,cu gandul ca pe ea nu o va nenoroci.Am cerut cea mai amarata femela,in ideea ca poate,poate va fi sterila.But guess what?Dupa 2 saptamani acvariul mi-e plin de mici....pui de betta!!!Cu toate ca masculul a facut un cuib de bule,dar a disparut intr-o saptamana.Deci am presupus ca nu se intampla nimic.
Acum,daca tot s-a intamplat minunea,va rog mult sa ma ajutati cu orice sfat,cum ar fi:
ce le dau sa manance?
scot parintii de acolo?
cum dumnezeu sa pun un filtru sau sa curat apa cand ei sunt asa mici(au cam 3 zile)
care e temperatura de care au nevoie?Am 27-28 grade acum
in cat timp cresc?
De mentionat ar mai fi ca momentan nu a murit nici macar unul,masculul e rosu,femela albastra,puii se misca cu viteza fulgerului prin acvariu,parintii nu au tendinta sa-i manance intrucat masculul e ca un pit bull cand se apropie femela de vreun pui.
Si va rog mult sa intelegeti ca toate astea s-au intamplat pentru ca sunt o necunoscatoare in domeniu.Si pentru ca eu salvez orice(am acasa 2 iepurasi gasiti aproape morti,5 crapi koi,un catel,o pisica,si un acvariu de apa dulce cu discusi care nu mai cresc).

Forum Index » Profile for Oana Ungureanu » Messages posted by Oana Ungureanu
Go to: