Da sunt super acvariile lui Takashi amano , acesta este site-ul lui www.naturacquario.net
Dar noi ne minunam de filozofia acvariilor lui Amano pentru ca suntem in primul rand europeni si in al doilea rand ca suntem ROMANI
Gandirea si modul de concepere al acvariilor stilul AMANO se incadreaza in traditia si filozofia japoneza ,mai nou acuma acvarii cu plante gen "bosai " de exemplu un echinodorus rubin dar la dimensiuni mult mai mici
Noi nu avem cum sa gandim asemenea acvarii pentru ca materialul nostru genetic este total diferit de al lor
Cati Romani ar munci 2 saptamani fara sa fie remunerati pentru a ridica firma si renumele ei , sau simplu motiv ca se plictisesc acasa
Si stiti foarte bine exemplele pot continua , ca sa nu mai vorbim de Kamikaze
La noi ar fi fost cam asa sa se duca Ion ca el nu a spalat vasele dimineata domn" ofiter
E aici este deosebirea intre ei si noi
Noi avem alt fel de a privi lucrurile, decat ei . si asta face diferenta
EI au marea arta de a lucra acvariul in mici detalii lucru care la noi ne scapa sau il omitem ,sau suntem mai grabiti
Si au mare respect pentru natura pentru natural in general , acorda mare atentie si lucrurilor conexe acvaristicii lucruri care la noi in prima faza zicem :da ce legatura are asta cu acvaristica ...... Ei gasesc diverse conexiuni ca un ansamblu unitar ca un lant din care daca lipseste o veriga ceva nu se leaga
Bine inteles ce prezinta ei sunt acvarii de expozitie si trebuie prezentate ca atare
Dar sa facem si noi niste acvarii de expozitie si sa vedem diferenta ?
Diferenta care sta, cum bine a intuit si Sandu , in anii de munca si in felul de a privi lucrurile ,chiar si in general ?
Aici aveti un site a Firmei ADA Europa din Italia ..
www.adaeuro.com
Si mai este si filiala Franceza
La mijlocul lunii octombrie i-mi soseste din Italia 4 saci de ada aqua soil amazonia , solul lui Takashi amano cel care il foloseste si Oliver knott .
Voi vede ce rezultate voi avea cu el si sigur voi anunta poate pana atunci nu voi fi cu DINTII IN SUS
Sper, da nu se stie niciodata
Multe date tehnice despre solurile lui Amano nu veti gasi eu am cautat si nu am gasit ceva complex doar aici ceva
http://www.aquaessentials.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=220
SI aici un reprenzentant al firmei lui amano in U.S.A
http://www.aquariumdesigngroup.com/detected.php?page=&pass=
Acvarii de vis nu toate setate cu solurile lui amano
Dar si case de vis
Deci cam din ce am auzit de pe alte forumuri se pare ca solurile lui amno fac mare VALVA sa zicem asa
Oiver Knott a raspuns la intrebarea mea( pe site-ul lui se poate vedea raspunsul ) Daca ar fi sa alega care sol este cel mai bun pentru plante ce ar alege ?
Si a raspuns ca indubitabil Ada aqua soil amazonia de ce voi veda ?
Oliver Knott the aqua creator 15-Jul-2006 13:21
george
lazarginel@yahoo.com private | delete 08-Jul-2006 18:41
HI oliver if you to select in a best substrate for plants what substrates to decide
My favorite: ADA AquaSoil "Amazonia" = Fast and best grow...unbelieveable :-)
Best regards, Oliver Knott
Deci dragii mei , ori eu am sarita vreo doaga ori "fraierii astia doi : Oliver knott si takashi amano sunt sariti de pe fix
Sigur eu nu am nici o doaga ca am baut si doagele