| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
da-n asta mare nu-ncape nici un coral???????
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:Fratilor de o ora citesc la topicu' asta...  in ritmul asta o sa fie mai mare ca celalat.
Dar pana la urma aici despre ce se vorbeste, despre un alt proiect de viitor a lu' Strumfu' sau despre o modificare a celui existent ca m-am pierdut...????
eu m-am pirdut demult.citesc doar ca pe o poveste hilara.
|
 |
|
|
cum o sa faci ca sigur esti derutat ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
um02122 wrote:Eu am acvariu 60x30x30 cm.
Daca as lua-o de la inceput, l-as face 60x40x30 sau 60x40x35 sau 80x40x35 sau 100x40x40 sau 120x50x40 cm sau 150x50x50 sau 180x50x50 sau 240x60x50 cm.
Dimensiunea de 60x30x35 e naspa.
eu as zice 200x60x50
Blue e-n ceata
|
 |
|
|
pe mine m-o pierdut demult
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Shubi wrote:Cel mai bine pentru tine ar fi sa nu mai strici bani aiurea, sa elimini toate acvariile pe care le ai si sa-ti faci unul singur si bun, degeaba ai mai multe si nici unul sa nu fie cel putin de clasa medie, sa-i spunem asa.
Dupa timpul petrecut pana acum in acvaristica marina dar si tinand cont de banii investiti, nu se vede mare lucru. Ar trebui sa te gandesti serios la treaba asta pentru ca radem, glumim, ne amuzam dar unii dintre noi muncesc serios pentru bani si chiar ne doare sufletul sa vedem ca nu se leaga nimic de tine decat batai de camp. Nu ma intelege gresit, te consider prietenul meu de suferinta, coleg saratel dar incearca totusi sa schimbi ceva, ia-o de la o cu un singur acvariu, dintre cele pe care le ai si fa-l frumos. Succes !
vezi ma Blue cata dreptate am avut
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Peretii se varuiesc!
Are cine sa varuiasca.....am deja lavabila si amorsa.....
Pana la urma sa investesc in vortech?
nu da bani pe vortech!!!!!!!! jebao ce are ?pute?
cu diferenta poti sa faci alte chesti utile in acvariu(mult mai necesare)
cand toate osa-ti mearga struna in bazin atunci scumpeturi.
pana la urma tu tre sa decizi
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|