[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex
Forum Index » Profile for Alex » Messages posted by Alex
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Alex
cesrobis wrote:sau daca ar fi ceva cu care as putea inlocui osramul??
Ochiometric mi se pare ca Sylvania Grolux si Sera Plant Color emit cam aceeasi lumina cu Osram Fluora 77. Repet: ochiometric, n-am facut analiza spectrului.

Tubul de la Sera nu l-am folosit pana acum desi am auzit numa de bine despre el...parca tu ziceai ca iti iei...sau ti-ai luat deja Chiar asa, cum este ? Multumit?
Celelalte doua Osramul Fluora 77 si Sylvania Grolux din cate stiu eu si spectral erau similare. Osramul e printre preferatele mele.

Ca magazine este cel de pe Ritmului si chiar si cel de pe Mihai Bravu - Orion unde chiar de curand am trecut pe acolo iar rugamintea vanzatoarei era legata de un numar minim pentru comanda. Nu era nicio problema si tuburile cele mai mari chiar erau pe stoc...restul va strangeti catziva.
Scientists discover world's smallest fish - Thursday, January 26, 2006; Posted: 10:03 a.m. EST (15:03 GMT) !

Paedocypris progenetica

Mature females of the Paedocypris progenetica, a member of the carp family, only grow to 7.9 millimeters (0.31 inches) and the males have enlarged pelvic fins and exceptionally large muscles that may be used to grasp the females during copulation, researchers wrote in the Proceedings of the Royal Society, published Wednesday by the Royal Society in London.
aripel wrote:
daca mai cauta cineva ramirezi vedeti ca au la petshop-ul din spatele magazinului unirea

Idem Carrefour .
Magda wrote:
De ce tipi la mine?

Nu pune la suflet...tipa la tine pentru ca e un pic dus...prin alte parti...oricum a facut-o pentru ultima oara
Dolly wrote:Nu vad ce are a face virsta mea cu melcii

Pai de la o varsta te apleci mai greu dupa melci...

Sorry,si eu faceam buboaie la gura daca taceam.
RaresLuc wrote:Este o cryptocoryne, varietatea nu o stiu exact

Cryptocoryne pontederiifolia.
Tropica am mai spus-o, dupa parerea mea e un site bun...dar identificare dupa "pozele lor desenate"...lasa de dorit.

Topic mutat de Dolly
RUGAMINTE - te rog ca pe viitor subiectele postate sa fie la rubrica de care apartin.
bilti wrote:nu stiu daca vrea cineva doar butelia.
pe de alta parte regulatoare de presiune neaose nu au nici pe departe finetzea celor facute de aia de afara...
Razvan M wrote:Am sa incerc.. cu toate ca sansele is minime... este cineva care tine mult la pestii astia...

Tocmai asa poate reusesti sa vrajesti cineva-u` incercand sa-i explici ca daca tine la ei cu adevarat le trebuie o casa mai mare
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index