[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdanovici666
Forum Index » Profile for bogdanovici666 » Messages posted by bogdanovici666
Am reusit sa scap de Black beard algae printr-un adaous de EasyCarbo si marirea ventilatiei in acvariu. In aproximativ 2 saptamani, BBA de pe plante a disparut.

Acum problema mea e aceasta piatra cu alge. Nu stiu nici ce alge sunt nici cum sa scap de ele.

Multumesc de ajutor.

image
Salut,

Am un acvariu de vreun an si tot am diferite probleme cu el.

In acest moment, am problema cu aceasta alga dar aceasta

As dori pe cineva sa ma ajute sa scap de aceasta alga si cum sa imi mentin acvariul curat. Practic, imi doresc sa fiu un elev. Evident, contra cost. Timpul fiecaruia e important.

image image image
@respect0820
- are 180 litri si am vreo 20-25 de pesti (au murit vreo 10 gurami albastri)
- Rechinul curcubeu se intelege ok cu restul pestilor, dar a intrat intr-o stare nasoala in acelasi timp cu Botia
- am folosit JBL Manado

@ocean
schimb cam 15% in fiecare saptamana, si apoi adaug Aquasafe si ProFito de la EasyLife. toate masuratorile le fac cu seneye reef. ti-am atasat mai jos un screenshot cu masuratorile.

image
Salutare,

E primul meu post, desi va urmaresc de ceva vreme ca guest.

As vrea sa va cer sfaturi in problema mea:
- am un acvariu din decembrie, i-am facut vreo luna ciclarea si la craciun am pus pestii si plantele.
- la o luna, am avut o problema cu pestii si am tinut acvariul in carantina si majoritatea plantelor au murit iar cele care au ramas sunt foarte murdare.

In acest moment problemele mele sunt:
- plantele murdare
- niste melci care au aparut din senin
- Botia care ii am sunt foarte inactivi in ultima vreme, inainte erau foarte veseli

Toate valorile sunt in parametri normali (PH 6.98, O2 8, NH4 170, NH3 0.003, butelia de CO2 functioneaza, lumina e aprinsa 3 ore dimineata si 5 seara).

Va atasez poze si sper sa ma ajutati sa rezolv acest probleme si sa am si eu un acvariu plin de plante verzi.

image image image image image image

Forum Index » Profile for bogdanovici666 » Messages posted by bogdanovici666
Go to: