[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ovidiu.mihai
Forum Index » Profile for ovidiu.mihai » Messages posted by ovidiu.mihai
Imi e ciuda.eu am cumparat pestii de la animax un magazin in carrefour.l.am intrebat pe ala de pesti care si cum merg impreuna.da el ca sa vanda mi.a bagat pe gat tot ce a avut aproape.m.a vazut incepator...
Nu e rea ideea ta dar de unde iau crengi din alea?
Referitot la detaliile cerute despre acvariu: include 2 tuburi fluorescente de 18w,termometru,incalzitor DIVERSA CLSRO 100W,filtru intern CLARO 1000L/H,grosime sticla 6mm,dimensiuni 80/35/40.volum 112l.si eu care eram convins ca e de 80 litri.am 20 de pesti.nu sunt cam putini?
Da de background ce ziceti.as vrea sa pun unul negru.stiti cu ce as putea sa ul lipesc?
nu rade ) ca sunt incepator substratul e piatra de rau si iluminarea e cu 2 neoane.si mie imi placea titanicu ala
Da sunt zebre.mai am 2 scalari 2 ancistrus 8 neoni 2 zebre 2 xipho 2 calistus 2 conchonius 2 labeo de fapt am lasat doar unu ca se bateau si imi agresa si ceilalti pesti.Cam atat despre acvariu.si ce sa scot zebrele sau scalarii?
Nu am plante naturale m-am temut sa ma bag din prima cu plante naturale.M-am gandit ca nu ma pricep sa le ingrijesc.Are rost sa continui asa ? E primul meu acvariu.e unul de 80 de litri cu 20 de pesti.

Forum Index » Profile for ovidiu.mihai » Messages posted by ovidiu.mihai
Go to: