| Message |
|
|
Blue14 wrote:
georgemonda wrote:
Blue14 wrote:Ai dreptate!
Eu nu fac upgrade deoarece daca imi fac un bazin mare ramnae chel ca nu am bani sa il umplu!
poi iti vinzi tableta
Nuuuuu!
Pentru mine Tableta, Telefonu, imprimanta jmechera, acvariul si rareori laptop-ul tatalui meu sunt vitale!
Saptamanile ce urmeaza imi spun ca ma paste un acvariu de apa dulce.......la apa dulce nu mai e asa de costisitor cu plantele si pe viitor o sa imi fac un fowlr mare pe care il voi transforma treptat in limita bugetului in reef!
un acvarist adevarat pentru acvariu isi vinde si rinichii
|
 |
|
|
|
foxface si io
plus ca scapi de grija unui macel in acvariu.
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Ai dreptate!
Eu nu fac upgrade deoarece daca imi fac un bazin mare ramnae chel ca nu am bani sa il umplu!
poi iti vinzi tableta
|
 |
|
|
las ca si astia sunt frumosi
|
 |
|
|
cam nu prea este mancare pentru asta de cumparat.
ce culege de prin piatra.
|
 |
|
|
|
azi am facut ceva treaba si la acvariul cu discusi(CURATENIE).
si...
|
 |
|
|
inca e timid. VREAU sa cred ca mananca(ciuguleste intruna pietrele  )
si iese si la sedinta foto
|
 |
|
|
noul locatar(trebuia sa fie doi, unul  )
|
 |
|
|
nimic  .....asteapta....
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Acvariul incepe sa arate foarte bine!
chiar foarte bine!!!!!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ce mai !!!!
foarte frumos.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
si apropo de lemn bine tratat, ia uitati-va http://acvariu.ro/forum/posts/list/40/33491.page
si nu am schimbat parchetul
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:
georgemonda wrote:
aluminiul intr-o locuinta este total contraindicat.
Inseamna ca tre' sa-mi arunc laptopul ca are carcasa din aluminiu...si mai dorm si cu el la capu' patului
eu sustin ca aluminiul este de evitat pe cat posibil intr-o locuinta, mai ales in mediul umed
nu trebe sa-ti arunci laptop-ul.
|
 |
|
|
in locuinta is ferm convins ca si domnul Dragos are multa simpatie fata de lemn(asta din ce-am observat cand i-am citit si recitit topicul de la acvariul marin)
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
intr-o locuinta din lemn e cel mai bun
pur comercial(industrial) aluminiul e mai bun pentru ca nu limiteaza ca marime,rigiditate.
|
 |
|
|
|
un stand executat din lemn de stejar sau frasin, prelucrat la o umiditate de 12-13% umiditate,il lasi mostenire copiilor chiar tinut afara in intemperii(netrat cu nici un fel de lac),
atata doar ca lemnul la exterior isi schimba foarte mult textura .
aluminiul intr-o locuinta este total contraindicat.
|
 |
|
|
hauserBZ wrote:nu sta in apa deloc ca e din metal si stiu ca nu trebuie. Da ai dreptate e diferit  )). Si pana la urma vorba aia "E frumos ce'mi place mie"  )
aici ai perfecta dreptate
|
 |
|
|