[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danarion
Forum Index » Profile for danarion » Messages posted by danarion
Message
lukaboy wrote:eu am avut exact aceeasi situatie la acvariul de 400l. Am rezolvat-o cu un capac PVC si un ecran protector de Plexiglas pentru a proteja neoanele de umiditate. Acum e perfect. Detalii pe PM.


Te rog sa scrii detaliile aici,daca vrei, ca sa beneficieze de ele si alti membri... si n-am fi tare suparati nici daca ai niste poze de aratat.
Cred ca acolo e de fapt un amestec de gaze intre care si CO2 nedizolvat.O solutie ar fi sa dai o gaura mai mica in capatul de sus al sticlei pentru a elibera gazele.Oare nu ar fi mai bine sa pui si furtunul de la powerhead sa sufle apa in jos? :-)
Fundalul ti-a iesit super si te felicit.La capitolul pesti cred ca trebuie sa te hotarasti care iti plac mai mult si pe ceilalti sa-i dai.
Dupa cum ti-a spus si Intros africanii aia nu o sa se impace cu discusii deloc si intr-un final o sa ramana numai ei.
Oricum daca vrei africani, tine doar africani in acvariu, adica scapa de ceilalti pesti.Aceeasi chestie si la discusi.
In rest ...decorul imi place Bafta!!!
La mine sunt mancarea preferata a SAE.Le-au dat gata in primele trei zile de la introducerea acvariului.
Siliconul daca e special pentru acvarii nu cred ca are de ce sa fie toxic pentru pesti.Important e sa se intareasca siliconul ca sa nu mai patesti vreo pozna
Categoric da.Eu am strat gros de 1.5 cm la acvariu de 120 l .Mai poti folosi folii de neopren
Prietene ce duritate ai in acvariu?Apa din Iasi se remarca prin duritatea ei crescuta asa ca ar trebui sa iei masuri pentru a avea o apa moale in acvariu.
Eu mi-am facut capacul din parchet laminat si totul a fost ok pana a trebuit sa plec cateva zile de acasa si din cauza umiditatii i s-au ridicat colturile placii de deasupra.Din pacate pentru mine nu l-am lacuit smilie fiindca am zis ca e "laminat" si nici nu am sticla intre neoane si apa.Asta o sa-mi fie invatatura de minte .
Se mai poate face ceva sa-l indrept?
A incercat cineva sa hraneasca pestii cu asa ceva?Daca e o prostie va rog nu-mi sariti in cap.
Argumentele mele ar fi ca :se gasesc la orice magazin de pescuit,sunt destul de ieftini (cu 40000 cumperi vre-o 100),sunt crescuti in conditii sterile si din cate stiu eu sunt importati din Italia sau Ungaria,se pot pastra la frigider in pungi etanse 2 pana la 4 saptamani si, in fine pestilor indigeni pare sa le placa

Dezavantaje:sunt destul de scarbosi daca nu esti obisnuit cu ei.
Necunoscute:cat or fi de nutritivi pentru pesti?
Mare grija la oprirea si apoi repornirea instalatiei de co2.E de preferat sa o lasi sa functioneze continuu ,in caz contrar o sa ai fluctuatii mari si bruste de pH si s-ar putea sa-ti omori pestii
Eu zic sa mai astepti.Si mie mi s-a spus la fel cand am dat comanda pentru acvariu si am asteptat 2 saptamini.
Mai bine sa fii nerabdator decat indurerat [color=green]
 
Forum Index » Profile for danarion » Messages posted by danarion
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com