Message |
|
6 bucati diametrul de aprox. 9 cm pret 600.000 ROL.
Nu sunt ai mei fac doar un serviciu cuiva care nu e inscris pe forum si m-a rugat.
Pentru orice detalii legate de cum arata discusii si cum puteti intra in posesia lor: 0722 280 325 - Dan
|
 |
|
Mitica wrote:
Dar cica nu mai au acolo...
Acum o saptamana era plin. Destul de maricei la 75.000 lei/buc.
|
 |
|
fish_lover wrote:...betta sunt destul de greu de inmultit...
daca si betta e greu de înmulţit
Reproducerea la betta este una dintre cele mai facile exceptand poate pestii care nasc direct pui vii.
|
 |
|
Esti sigur ca-i femela ?
|
 |
|
Dalles wrote:Nu. Daca observi bule la suprafata probabil ca sunt probleme la calitatea apei.
Nu trebuie sa vina Amano, Wattley si Axelrod ca sa iti spuna ca nu ai dreptate merege si cu d`astia mai exaltatii  ...probabil tu, in ultima perioada mai atras fiind de acvaristica dupa Garcea nu ai sesizat ce are bula cu prefectura :p
Iti recomand o carte din juniorat care te lamureste asupra subiectului, scrisa de Walt Maurus..."All about bettas" simpla si pe intelesul tuturor chiar si a acelora care dau cu papagalul cand nu trebuie
@alexandra: nu te speria, este un semn de bine, masculul tau e OK si tocmai iti arata ca e cazul sa-i aduci o femela si sa-i amenajezi un bazin pentru reproducere 
|
 |
|
johny_snele wrote:Va Salut acaristilor!!
acaristii saluta la johny_snele :-) da` daca nu ai "location" trecut cum vrei sa ghicim pe unde se poti intalnii eventualii doritori cu tine?!?
|
 |
|
cristi_ionescu_79 wrote:ce ar trebui sa faca tanarul vanzator din petshop? sa-i zica doamnei ceva de genul : " Alo tanti .. nu e chiar asa ... acvariul nu e oala de ciorba in care sa pui de toate : morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi ...etc"
O sa-ti raspund simplu: DA
In tarile civilizate asa se intampla...deci se poate.
|
 |
|
Cu java moss daca nu te grabesti te rezolv eu  Stabilim pe pm.
|
 |
|
Foarte frumoase fotografiile
Ce aparat folosesti si ce obiectiv ...etc?
|
 |
|
Ai idee cumva de 36W au adus?
|
 |
|
Magda wrote:
Cam greu de gasit un mascul matur in zilele noastre ...(si responsabil  )
In general am vazut la vanzare mai mult puiuti.
Si uite asa am ajuns si pe post de petitoare LINK...poate va`n cuscriti.
Daca nu, te rezolv eu cumva acuma daca tot am ajuns pe post de nanash  Stai sa bag neshte telefoane.
Later edit:
Si ca sa vezi ca mai exista si exemplare responsabile  pe forum si asa prin viata acvatica de zi cu zi: uite ca te-am rezolvat-o
Ia legatura cu g.g. care te inzestreaza garantat cu un incornorat
Astept insa sa retragi cele spuse despre masculi :-) si la iarna sa vi la nasu` cu o turma de pitici  Bafta
Semnat: un grup de masculi responsabili ce au grija(total dezinteresat :18: ) de femelele singure, seduse si abandonate in mod iresponsabil, aiurea`n bazin 
|
 |
|
@Dalles
Poate nu e acvariul cel mai frumos de la Galerie
...mare boier ca deobicei  Mare lucru si rabdarea...
@Leo:
...Sierra Leo_ne...
du-te ba d`aici, facusi ochi  este vorba despre 3 monstre dddaaa pietris recoltate din cunoscuta statiune SAN du Val d'Europe  asa ca pppaaa langa mine vroia sa se dea bine :-P
@firemouth: nu pune la corason toate inceputurile sunt grele. Cu rabdare o sa inveti ce si cum deocamdata insa ai doua variante:
1.daca ai pus poza convins ca ai un acvariu de vis...ai dat-o`n bara
2.daca ai pus poza ca sa intrebi ce-i de schimbat spre a se transforma intr-un acvariu de vis, pregateste-te ca ie un dita-mai pomelnicu` pe care trebuie sa-l notezi 
|
 |
|
betta wrote:
Un singur lucru as dori sa observ... autorul/vanzatorul scrie:
Ever dream of creating a plant tank like the TAKASHI AMANO?
Ma intreb daca Amano stie despre si sustine acest produs minune. I rest my case ;).
Pai dream-ul lui Amano este sa creating a plant tank folosind instalatia clasica de CO2 cu butelie si tot tacamu`. De fapt el chiar si comercializeaza instalatia clasica intr-un design de mare angajamet dar si la un pret pe masura.
Ca sa citez din betta cu:
I rest my case ;).
, nu pot sa zic decat mi tu 
|
 |
|
Banuiesc ca sunt destul de mici crevetii, probabil la 1 cm ...ca sa zic asa nu m-as juca cu centimetrul pe la gura tetrazonilor 
|
 |
|
Sa-ti traiasca
Ca un supliment alimentar eu dau fulgi Tetra...baza e in curatare de pe java.
|
 |
|
E clar...la varsta aia e deja domnisoara batrana  asa ca ar fi cazul de mantelegi :18:
In general am mai vazut cate un mascul prin piata pe la Obor, barosan cu coarnele`n vant taman bun de petzit. Altfel e de remarcat eleganta cu care ai trecut peste subiectul incornorare...da` ce sa-i faci, e universal in lumea vie  Culmea e ca mai suntem si tare mandrii de ele
In rest, e pacat sa nu va incercati norocu`. Comportamentul lor reproductictiv e spectaculos iar icrele arata intr-un mare fel...parca`s de Manciuria  (cred ca am pus pe undeva pe la galerie niste poze).
|
 |
|
...tot respectul  O intrebare: ce varsta au "raritatile tale"  ?
|
 |
|
Sandu wrote:
Apoi esti sigur ca aia viermii erau "Vinegar eels" de unde ai gasit, esti sigur ca nu sunt micro? Eu nu prea am vazut in .ro
bp wrote: Numele era Microgeophagus altispinosa (Bolivian Ram).
Nu am mai vazut de ceva timp...dar nici nu sunt la fel de spectaculosi. Exista posibilitatea sa mai gasesti pe la magazinul de vis-a-vis de Unirii niste A.cacatuoides. Din pacate cand i-am vazut eu ultima oara erau plini de gris...da` se trateaza :-) .
|
 |
|
kata wrote:"Doamna" care se vede mai neclar nu are cornite. Are cateva dar foarte mici, insesizabile.
Chiar ma bucur caci din cate stiu eu doamnele sunt mai rare.
Asa e, sunt mai rare...dar nu imi place deloc ce imi zici aici legat de cornitele ei incipiente. Se mai intampla ca asa sa inceapa formarea unui nou mascul...nu cumva poti sa mai tragi o poza de aproape doar cu capul presupusei doamne/domnisoare  .
|
 |
|
I-am dat de urma! ...exista si fara U si fara C..indicative legate de forma.
Tu acum ai un tub Universal White 740 cu CRI de 70-79 si temperatura de culoare 4000 K
CRI-ul e de cacao iar baietii de la osram recunosc cu gurita lor ca tubul asta are o alta intrebuintare decat cea pe care ai vizat-o tu.
Sfatul meu e sa-l schimbi!
Spre a face diferenta iti citez din catalogul lor:
Universal White TYPE 740 (formerly TYPE 25)
This colour can be used for all indoor and outdoor lighting and is very similar to colour 640.
Iar
77 FLUORA® has been specially designed for plants and aquariums. It is therefore particularly good at promoting photo-biological processes.
|
 |
|