Buna seara. Aseara am ajuns acasa si cum fac deobicei ma duc direct la pestisorii mei sa vad ce fac

Cand imi arunc ochii vad ca unul dintre ei era mort si inca unu are ca 2 pungi albe la ochi .. nu am reusit sa fac poze clare dar cand o sa le am le voi posta .. Tin sa precizez ca am un acvariu facut din geam 15l dotat doar cu pompa de oxigen si decorat cu nisip normal (l am pus de 1 luna inainte aveam colorat) o planta din plastic si niste corali (care i am primit de la cineva care a fost la marea rosie) in care aveam 3 tigri un molly 2 sanitari si un melc . toti sunt cumparati de la pet shop. ii am cam din octombrie anul trecut si pana acum nu am patit nimic

cel mort si cel cu probleme ambii sunt tigri

dar am observat ca si ceilalti au ochii scosi putin din orbite .. la melc am observat ca pe cochilia lui au aparut niste pete verzi care am dat cu degetul pe ele dar nu se iau .. (melcul este la fel ca cel din poza

) tin sa precizez un lucru..ii hranesc cu

dar acum o luna am trecut pe la pet shop sa cumpar mancare pentru ei si din neatentie am cumparat aceeasi mancare dar fara BioActiv formula si apa se murdarea in 4 zile .. era tulbure tot acvariul .. normal ii hranesc odata la 12 ore dar cum apa se murdarea am zis ca i hranesc doar odata pana termin plicul si apoi cumpar cu BioActiv formula .. dar cand vedeam apa murdara asa repede am trecut si am cumparat alt plic corespunzator .. se poate sa fi fost din cauza mizeriei din acvariu ? apa o schimb saptamanal, pun de la robinet si o las 2 ore cu pompa de oxigen in ea pana sa mut pestisorii la loc.
Astept un raspuns cat mai repede pentru ca nu vreau sa mai moara vreunu

Multumesc!