[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: doru mihail
Forum Index » Profile for doru mihail » Messages posted by doru mihail
chitron......azi am fost prin piata si intamplator am vazut cred ca zeci de astfel de broscute!!!!!!!!cata lume poate sa sfideze legislatia in vigoare!!!!! sunt curios cum ai numii treaba asta???? TRAFIC DE BROASTE TESTOASE?
da!!!asa sunt :-P
sunt broastele care se gasesc in orce pet sop!!! pe care cred ca le vede si stie toata lumea cum arata doar ca au crescut si sunt mult mai mari decat puiutii care se gasesc in magazine(ptr siguranta mea am sa fac si niste poze)
nu stiu ce specie........sunt ca alea din pet shopuri,obor dar sunt mari.le are de 1 an si cand le a cumparat erau mici cum se gasesc si pe piata.daduse 400 mi pe buc.sunt ale uni prieten nu sunt ale mele
vand 3 broaste testoase destul de mari(carapacea are in jur de 10 cm)
am vazut ieri o gramada la unirii la langa pizerria acapulco.au un acv plin si sunt mari
Stie cineva sau a vazut pe undeva asa ceva?
0722723869
Eu!!I-mi plac foarte mult iar prin Bucuresti nu prea sunt de gasit.Zi o vorba!Cu transportul nu-ti face griji ca totusi e vara si cam toti ajungem prin zona ta.Spune tu cum vrei sa facem ca gasesc eu un prieten sa fie pe la mare.
La ANiMAX am vazut acum 2 zile.Erau mari si frumosi.150000mi bucata mi se pare
CUMPAR MASCUL LIVINGSTON ADULT.0722723869

Forum Index » Profile for doru mihail » Messages posted by doru mihail
Go to: